• 19 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 3 hafta, 5 gün, 10 saat, 8 dakika, 46 saniye önce
Boş koşuda, mesafesini ve uygun grubu bulan Acı Kahve, Görüntü biraz bile eksilirse çok şanslıdır ki Asi Kırtay, Buharalı falan da uzunu beceremeyen atlar, bahis için aklınıza bulunsun.

 
 
Lusınga son yarışı ve genel performansı itibarıyla grubun üzerinde yarışlar koşuyor. İki yüz metre sprinti olan, tipik bir kısa mesafe dişisi. Halis'in erken yürütmeyeceğine de emin olduğumuza göre ben tek yazmkaktan başka seçenek göremiyorum.


 
Steel Wire ilk yarışını yetenekli ve tecrübeli tayların yanında koştu ve baştan sona önde gelip kopmayarak çok iyi bir üçüncülük yaptı. Biraz geliştiğini ve grubun da iyice uygunlaştığını düşünürsek ben kazanmasını bekliyorum, ikinci tek için ilk seçenek Steel Wire olmalı. Aynı gün diğer Maiden'da koşan Saılıng Knıght epey şişirilen bir taydı. Steel Wİre'a göre hem derece hem geçildiği atlar itibarıyla biraz daha alt seviyede kaldığını söyleyebiliriz. Ama yarış görmek beklenenden fazla yaramış olabilir, sigortalama imkanı olanlara Saılın Knıght'ı da öneriyorum.
 


Fly By Me aradan dönüşleri genelde iyi yapmıştır ama artık yedi yaşına geldi ve en azından bir yarış görüp ondan sonra tek yazmak bence daha mantıklı. Vıctorys Ours ve Oğlum Berat ilaveleri yarışı kapatır. Kreacher'ın 1900'de eksileceğini düşünüyorum.


 
Düzelmeye başlayan Kırkpınar, eğer ki Seldanınoğlu da çok üstüne gitmezse Kurtçabey'i sıkıştırabilir, Budakhan'ı da yazarsak çok büyük ihtimal yeterlidir. Başkaynak süratli pistelrde kaba kumdaki kadar etkili değil ama aşırı kötü de koşmuyor, geniş tutanlar yazabilir.
 


Adını Sen Koy'u ancak yine boş kalacak Hopa Beyi ya da aradan iyi dönerse Şehlevent zorlayabir, hadi yıkmışmışken Gülenyüz'ü de yazalım. Çok aramama rağmen içime sinen başka at bulamadım.
 
Bol şanslar..
 

 
1.Ayak: 2
 
2.Ayak: 8,,6
 
3.Ayak: 3,12,4
 
4.Ayak: 1,6,3,,2
 
5.Ayak: 6,3,2,1
 
6.Ayak: 9,16,10,2,13,12,1,8,4


Cengiz Gürbüz