• 19 Ocak Antalya

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 1 hafta, 14 saat, 39 dakika, 46 saniye önce
Antalya Hipodromu'nun başta handikap13 kullanıcıları olmak üzere tüm yarış camiasını hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Yarışların biraz daha bölünmesi ile bu işin esas kazananı at sahibi ve Antalya halkı olacak. Kendine has yarış zevki içeren bir temaşa sunmasını umarım.

Durgun bir programla start veriliyor. Sentetik pist aktif olsaydı daha canlı bir başlangıç programı izleyebilirdik. İlerleyen günlerde Antalya'nın daha renkli yarışlara sahne olacağını düşünüyorum. 

 
Yükselabi'nin kaba kumda tek yarışı var: üçlü döneminde koştuğu Tarım İşletmeleri Koşusu. Tabela dışı kalsa da yarışı fena değildi, at zaten o dönemden sonra karakterini yakaladı. Numara götürebileceği koşullarda sonuca yakın görünüyor. Son yarışında düzelme işaretleri veren Peköz ve az atlı yarışlara daha iyi tutunabilen Cevahirtay rakip tercihlerim.

 
Egenin Aslanı hızlı bir tempoyla kaçacak. İyi olduğu zaman bu şartlarda kaybetmesi istisnadır. Hızlı sprint yapabilen Mahzunkral'ın, hem kalitesi hem de rakibinni yanından takılmadan geçebilecek stiliyle tek rrakibi olduğunu düşünüyorum.

 
Nerthus kaliteli bir Mainde yarışla geliyor, uygunlaşan rakipler yanında güçlü bir kazanma ihtimali var. Osiris edindiği tecrübeyi bu kez lehine döne mesafede daha etkili bir düzlük yarışına dönüştürebilir. İstanbul performansı tatminkar Queen Ayça, babasının kaba kum yatkınlığıyla bu pistteki ilk yarışında ihmal edilmemeli.

 
Wardenclyffe için idman tadında bir yarış, günün bankosudur.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 1,2,3,5,7
2.Ayak: 1,2,4
3.Ayak: 3,5
4.Ayak: 5,2,6
5.Ayak: 1 (Wardenclyffe)
6.Ayak: 8,7,5,3,4


Cengiz Gürbüz