• 19 Ocak İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 18 saat, 52 dakika, 11 saniye önce
Stilini koşabildiği zaman üstün bir düzlük kalitesi yakalayan Naklov, İstanbul'da banko tercihim oldu. Son yarışında atı en iyi haliyle izledik. Yaş alması ve yediği idmanlar atın sürat kalitesini tamamen ortaya çıkarmış. Start çıkışının hemen ardından numara götürebilme şansı var. Heva dışıdna öne ısrarlı bir at yok, onu da süratiyle küstürecektir. Bitirmeye yine çok yakın olduğu düşünüyorum, bankom.
 
Cash İs King çok sayıda ve kaliteli işle bu yarışa tam gaz geliyor. Pedigri yapısı ve stili itibarıyla yaş aldıkça sınıf yarış koşmaya aday bir tay. Doğru mesafe tercihi ve dişine göre rakipler yanında favorim. Aracı'nın en güçlü kanlarından birini taşıyan Pure Black de göz ardı edilmemeli. İki tayla doğru bir risk tercihi yaptığımıza inanıyorum. Şans biraz yanımızda olursa buraya takılmayız.
 
Bodacıous'un soın iki yarışı da dikkat çekiciydi. Tayların güncel durumları itibarıyla 1500 metrenin düzlüğü için bu grupta en güçlü isim görünüyor. İyi pedigrisi ve dikkat çekici son yarışıyla Rabıtelli ve yarış gören, Pershing'in öz kardeşi Judgment iddialı bulduğum diğer taylardır.
 
Bol şanslar...

 
1.Ayak: 8 (Naklov)
2.Ayak: 2,10,6,7,1,5,14,9
3.Ayak: 5,9
4.Ayak: 9,6,1,3,5
5.AYak: 1,7,2
6.Ayak: 5,13,8,6,7,3,4,1


Cengiz Gürbüz