• 19 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 3 ay, 20 saat, 51 dakika, 2 saniye önce

İzmir’de uzun süre sonra tahmin konusunda biraz biraz motive edici bir progam koşulacak.  Herkesin değerlendirebileceği gibi bir kurgu çıkardım, umarım sonuç alırız.

 

İlk ayakta grubun pişkin ve süratli ismi Dembe ve mesafeci, bu kez daha hazır duruşuyla Medzamor arasında bir mücadele görünüyor. Risk almadan ikisiyle geçeceğim.

 

Cömertoğlu’nun bir gruptan bir farkı var ve bence bu, mesafenin uzamasıyla ortaya çıkacak. Düzlüğe kadar koşulan mesafeyi çok kolay ve hızlı koşabiliyor ve kestiği yer, mesafe ne olursa olsun yarışın sonları. Dolayısıyla uzayan her metre bu yeteneğini ortaya çıkarma konusunda yardımcı olacak. Bugün öne gidebilecğei bir yarış var, belki Kiyaset biraz sorun çıkarabilir ama olur da numarayı alırsa yakalanması hiç kolay olmayacak, favorim.

Uzuna çıktığı ilk yarış iyi bir grubu geçen Özçevik orijin olarak da farklı sınıfıyla rakip gördüğüm en şanslı isim. Geniş oyunlara Yiğitömer yazılabilir.

 

Kardeşcan için yarış gidişi uygun, bitirmeye yakın görünüyor. Anayurt bu kez rakibine daha yakın koşup sonuç almak isteyebilir, en geri gittiğinde geçemiyor. Farklı bir şey denemek zorunda. Kocakaya yine kaçacakmış gibi başlayıp temponun yükselmesini isteyebilir. Bu şekilde koşulursa Şarlo ve henüz bu seviye bir başarısı olmasa da kendini yarışa verebildiğinde farklı bir yetenek hissettiren Çağıran iddialı olabilir.

 

Power King’in son koşusunu kaybetmesinin tek sebeni Kupalım ile verdiği öne geçme mücadelesiydi. Kupalım’ın yanında kaçan bir atın bitirebilmesi için grubun oldukça üstünde bir isim olması lazım ki hem Kupalum’ın arttırmasına hem geriden gelenlere direnebilsin. Power King bugün kendi kendine kaçacağı bir yarış koşacak. Yine geçilirse diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bence kaybetmez, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,6

2.Ayak: 2,3,,7

3.Ayak: 1,5,4,2,7

4.Ayak: 3,1,4,2

5.Ayak: 4 ( Power King )

6.Ayak: 6,7,3,4


Cengiz Gürbüz