• 19 Ocak Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 1 hafta, 12 saat, 7 dakika, 21 saniye önce
Tokatçı'nın çıkmasıyla Rüzgar Gold için yarıştaki en büyük soru işareti ortadan kalkmış oldu, bu şartlarda geçilmesi için küçük çaplı bir mucize lazım, bankom.
 
 
 
Mazarat mesafenin lehine şekilde kısalması ve son yarış perofrmansıyla üçüncü ayağın net favorisi. Aynı yarışta koşan Vesely beklemeyi deneyince bir anda en geride kaldı ve düzlüğe gelmeden yarış Vesely için çoktan bitmişti. Bugün Özcan en kötü ihtimal iki gidecektir, Vesely'den esas performansını gösteren bir yarış izleyeceğiz, öcnelik bu iki isimde. Vesely'nin direkt öne çıkmayı hedeflemesi ihtimaline karşı Rasim Kaptan'ı da yazarsak kapatmış oluruz.
 
 
 
 
Atasoy ve Adını Sen Koy grubun kalite ve mesafe performansı anlamında en güçlü isimleri, önceliği bu ikiliye verelim. Yarışta sert kaçan bir at yok, Fordta Tek de öne hamle yapmazsa ( Badışoğlu genelde bekletiyor ) yavaş bir yarış izleyeceğiz. Çabuk hızlanabilme özelliğiyle Arzak bu tip bir yarışta avantaj yakalayabilir, yeri olanlar ihmal etmesin.
 
 
 
Rakiplerine göre daha güçlü bir pedigri ve güvenilir yarış stiline sahip Babalarınbabası'nın mesafeyi son yarışı kadar koşabilirse bu grubu geçeceğini düşünüyorum, iki tekli oyun kuranlar Babalarınbabası riskini alabilir.
 
Son koşusunda çok erken yürüyen Yenişarlı'dan bugün daha sabırlı bir yarı izleyeceğiz, Bursa'ya göre bir tık daha iyi koştuğu Kocaeli pistinde yine şans vereceğim. Bozdeniz'i de yazarsak son ayağı net kapamış oluruz.
 
 
Bol şanslar..
 
 
 
 
1.Ayak: 3
 
2.Ayak: 4,3,5,6,7,8,2,1,10
 
3.Ayak: 2,1,3
 
4.Ayak: 3,1,2
 
5.Ayak: 2,1,3,9
 
6.Ayak: 4,,3,1



Cengiz Gürbüz