• 19 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 2 ay, 17 saat, 20 dakika, 20 saniye önce

Kara Akrep, kum pistte iz bırakan kısraklardan biri olma yolunda ilerleyen Day Dreaming kızının yavrusu. Tay bir önceki 1900 metre yarışında pedigri karakterini taşıdığını göstermişti. Sonraki kısa yarışı da iyi tayların yanında son derce tatminkar olup uzuna tekrar dönmesiyle bugün kazanma günüdür, ikinci altılının bankosudur. 

Bırt Of The Fire tek yazdığımız son yarışında ne beklediysem onu koştu. Tayın dolu bir mesafe kalitesi var. Sertleşen rakiplere rağmen biraz sürat bulabilmesi durumunda yine kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum. Aır Hawk ilk yarışında çok iyi bir fizik ve yarış karakteri gösterdi. Sınıfını çimde yakalayan bir orijin yapısı taşımakla birlikte uzayan mesafeyi önemli bir artı kabul ederek bugün de şans vermeliyiz. Start çıkışı sonrası çabuk toparlanabilirse Unchained da söz sahibidir. Üç tayo yeterli buluyorum. 

Mesafe uzadı diye Deniz Şövalyesi'nin üstüne bence hemen atlamamalıyız. Koşullar ne kadar uygun olursa olsun tay kazanma işini zor beceriyor. Toramankaya, Bilirhan ve Yücel yazarak kapalısıyla geçeceğim. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 8,1,2,6,10 

2.Ayak: 6 (Kara Akrep) 

3.Ayak: 5,6,1 

4.Ayak: 2,1,3 

5.Ayak: 4,7,2,8 

6.Ayak: 7,9,2,3,1,10,5,6,8,12,4 


Cengiz Gürbüz