• 19 Temmuz Ankara ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 4 hafta, 2 gün, 23 saat, 15 dakika, 34 saniye önce

Satış Koşusu ile beraber çıkış yakalayan Mıster Tıcker eski güvenilir ve etkili kumcu kimliğine kavuşmuş görünüyor. Ön grup yarışı yapan atların karakterine göre numaraya çıkan veya yakın bekleyen Mıster Tıcker’ın uygun gruba yine hakim olacağını düşünüyorum. Bankom.

 

Beraber koştukları tek yarışta denk ve bu grubun üzerinde görüntü veren Lawless, Tatvan Beyi ikilisi arasında yine büyük farklar olmayacaktır. Mesafe dolayısıyla Tatvan Beyi bir adım önde.  Yarışın en enteresan ismi Solıd Borthers. Bu pedigriyle kum koşabilmesi sürpriz ama tay kumda da gidebiliyor ve iki yarışının da gruubn favorilerinden aşağı kalır yanı yok. Yarışın içinde olacaktır, umarım kazanan Solid Brothers olur.  Bu kez doğru yerde yürüteceğini varsayarak son şansı Rio Blondie ve Silver Light ikilisine veriyorum.

 

Üçlü döneminde ciddi şekilde güçlenen After Dead’in sentetik yarışı şahaneydi. Bugün numaraya çıkamama ihtimali var ama tayın pedigrisi bekleme yarışına uygun, favorim. Ankaracıların en güçlüsü Persistance ‘ı da yazarsak kağıt üstünde doğru bir geçiş yapmış oluruz.
Geniş oynayanlar Moon Father’a da uzunda şans verebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 4,7,6,3,14

3.Ayak: 5,9,1,2,6

4.Ayak: 2,8,,7

5.Ayak: 2,3,7,,1,5

6.Ayak: 2,3,10,9,5,16


Cengiz Gürbüz