• 1 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 8 ay, 3 hafta, 4 gün, 12 saat, 54 dakika, 15 saniye önce

Sitedeki sorun çözüldü fakat tam anlamıyla oturup üyelerin mağduriyet yaşamaması adına şablonu bugün de herkese açık paylaşıyorum. Yarından itibaren normale döneceğiz.

 

Karaçelik 1400’ün üzerine çıkmadığı zaman bu atlardan daha sınıf bir çim atı. Önüne alacağı Turbocu veya Özyel’e Akın’ın doğru yerde hamle yaparak olmasını bekliyorum, bankom.

Alyayla – Karaçelik çiftesi bende bitmiş sonuç görünüyor.

 

Hasanet’in çabukluk konusunda yetersiz görünmesi ikinci ayaktan plase sonuç çıkarabilir. Kumu eksik koşan Kanekonun Oğlu artan tecrübesiyle çim performansını belirgin şekilde geliştirecektir, mutlaka yazılmalı. Wound Hurf Full kondisyon geliştikçe daha baskın bir sprint karakterine sahip olacak görünüyor, Kocakaya’nın idaresinde şans verilmeli. Demirkurt, Magician Gosha ve grubun en süratli ismi No Control şans verdiğim diğer taylar.

 

Dördüncü ayak Duello, Hopeful arasında görünüyor. Duello’nun dış start avantajı ve ısrarı neticesinde öne düşeceğini düşünüyorum. Bu şekilde koşulan bir yarışta bitirmeye yakın, geçilirse Hopeful’a geçilir.

 

Üç yaşlı Kaizbert dişilerinin en iyisi görünen Tumbul Çiçeği Ankara kumunun her yerini kenter şekilde akışlı koşabilmesiyle bu atları da zorlanmadan geçecektir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 2,1,6,4,3,8

3.Ayak: 5,4,6,3,7,9

4.Ayak: 1,2

5.Ayak: 3,1,2,6,7

6.Ayak: 4


Cengiz Gürbüz