• 1 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 3 hafta, 2 gün, 22 saat, 49 dakika, 42 saniye önce

İstanbul’da risk aldığım dört yarışla ilgili görüşlerim şu şekilde;

 

İlk tay yarışında Büyükaşk acele etmeden bekleyebilirse 1400 için bu grupta güçlü son verebilecek bir tay, favorim. Derindeniz ve Bülent daha sonra şans verdiğim isimler.

 

Geçen seneden daha iyi duruma gelip yarışın her türlü gelişimini lehine çevirebilen Akkula’nın bu gruba geçilmesi normal bir sonuç değil, bankom.

 

Çim ve sentetik arasında bariz performans farkı olan Görükle mesafeye yatkın yapısıyla favorim.  Camgöz sezon başında kuvvetsiz, sıradan bir dişi görüntüsündeyken son iki yarışında daha başka göründü. Yazılmalıdır. Güçlü pedigri ve ilk yarışına göre gelişmiş göründüğü ikinci yarışıyla Elzemim daha sonra şans verdiğim isim.

 

Tekyıldız Oğlu mesafenin uzadığı her metrede fark yaratmaya aday bir tay. Son iki yarışı sonuç ve performans anlamında gelişimi için son derece olumluydu. 1400’de bu yarışın kesin favorisi. Tıme Out’un, Tekyıldızın Oğlu’na çok yakın şekilde bitirdiği Maiden yarışından sonra numaraya çıktığı açık yarışı da gayet diriydi. Mesafeci görüntüsüyle, yine kolay şekilde boş kalabilirse, geçilse bile sadece Tekyıldızın Oğlu’na geçilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,9,2

2.Ayak: 2,6,7,9,,3,4,5

3.Ayak: 1

4.Ayak: 2,7,8

5.Ayak: 3,5

6.Ayak: 3,1,2,8,6,4,7,5,10,11,13


Cengiz Gürbüz