• 1 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 8 ay, 3 hafta, 3 gün, 5 saat, 29 dakika, 40 saniye önce

Durgun başladığımız Temmuz ayını iyi bir noktada tamamladık. Dün Ankara ve İzmir’i bulan üyelerimi tebrik ediyorum. Şansları daim olsun. Umarım Ağustos Temmuz’dan daha iyi geçer.

 

Yiğitbatuhan’ın stili rakibi Singapur’un dışından çıkacak olması yarışı kaybetmesine neden olabilecek tek ihtimal olan ‘’öne çıkamama’’ halini büyük olasılıkla ortadan kaldıracaktır. Grup kıyaslanmayacak ölçüde üstün kalitesiyle bankomdur.

 

İlk bakışta Roberta Mia tek yazarım diye düşünüyordum ama yarışa farklı noktalardan yaklaşınca fikrim değişti. Yine net favorim olmakla birlikte gelip hakim olamadığı an kaybedecek yapıda olduğu için şansımı deneyeceğim.

Forlorn teke tek yarışta geçilmesi zor bir tayı geçtikten sonra bu yarışı hedefleyip geliyor. Sprint kalitesi rakibe göre gelişen bir tay olup ihmal edilmemeli. Şampiyon kısrak Suzi Gold’un kızı Very Gold yarış hayatına düzlük meziyetini düşüren İzmir ve Bursa pistlerinde başladı. Düzlük performansının sonucu daha fazla etkilediği pistlerde gücünü daha etkili kullanabilir zira tayın sprint yeteneği buna işaret ediyor. Hızlı görünen yarışta günün ciddi sürprizini gerçekleştirebilir. İstediği kolaylıkta öne düşebilirse Shinig Glory dördüncü ve son tercihim.

 

1200 metrede grubu domine eden Kır Ejder için aynı kolaylıkta olmasa bile bu mesafede de sonucun değişmeyeceğine inanıyorum. Tayın 1200 metreye özel yeteneği var ama bu mesafede de sınıf yarış kalitesini koruyacaktır. Ara verdiği bir aylık dönem içinde rakiplerinin formunda önemli bir değişiklik olmadı.( Canmete’nin son yarışı da bu yoruma dahildir) Kazanacağına inanıyorum, bankomdur.

Bol şanslar…

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 1 (Yiğitbatuhan)

2.Ayak: 8,1,2,4,5,3,7,9,10,6

3.Ayak: 5,4,3,1,2

4.Ayak: 7,2,10,3

5.Ayak: 7,3,9,8

6.Ayak: 8 (Kır Ejder)

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 7,2,10,3

2.Ayak: 7,3,9,8

3.Ayak: 8 (Kır Ejder)

4.Ayak: 7,1,2,3,4

5.Ayak: 4,1,2,6

6.Ayak: 3,2,1,5


Cengiz Gürbüz