• 1 Ağustos Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 3 hafta, 4 gün, 5 saat, 3 saniye önce

Geniş tutanlar ikinci ayak Bahane ilavesi yapabilir.


Oltacı
’nın Kocaeli performansını beğendim. Babası Bayçora yavrularını eşgal olarak kendine benzetiyor, dolayısıyla daha etkili olduğu kaba kumda yavrularına dikkat etmekte fayda var. Geçebileceği grupta favorim. Kilo sıkıntısına rağmen Ankara performansı yeterli olan Çırak ve Ser Emir ikilisi daha sonra.  Çabuk yapılarıyla Cangobak – Karacakurt, ilk defa kaba kuma çıkan Yalaz yavrusu Yalazınoğlu ve pisti tanıma avantajıyla Tutarlı sonraki tercihlerim.

 

Emmi’nin kaba kumda ne yapacağı gerçekten soru işareti. Bence çim kadar koşmayacak ama grubun uygunluğuyla her halükarda yazılmalıdır. Urfa haricinde ilk defa geçebileceği bir grupla koşan, mesafeye de yatkın Dampercidavut yarışın ciddi şanslı atlarından. Kötü start yerine rağmen bu grubu geçecek yarışları her zaman koşabilen Kılçık son tercihim.

 

Frenkli Rüzgarı, tek rakibin kendisi için oldukça ters mesafe olan 2000’e çıkan Bedwulf’un olduğu bu yarışı kazanmalıdır, bankom.

 

Önemli ve Maviş idman durumu ve orijin kalitesi olarak epey öndeler. Zayıf görünen işlerine rağmen Diana 3 gibi iyi bir ikinci anneye sahip Abbasoğlu son tercihim.

 

Bessey rakiplerinin çoğu için uzun olan bu mesafede net favorim. Kumu da koşarak sürpriz yapan Güzelkaya, Kocaeli kumunu çok seven Yüreğim ve forma girdiği zaman üst üste iyi koşan, kalitesi yeterli Gülfem rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,1,2,4,6,9,3

2.Ayak: 6,9,7,,12

3.Ayak: 4

4.Ayak: 5,8,1

5.Ayak: 3,6,7,5

6.Ayak: 1,3,2,4,7,14,11


Cengiz Gürbüz