• 1 Aralık İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 4 ay, 3 hafta, 3 gün, 4 saat, 52 dakika, 29 saniye önce

Üç yarıştır bildiğimiz şekilde koşmaya başlayan Schifo için bugün yarış gidişi ve rakipler daha uygun görünüyor. Theworldismine iki yarıştır öne kolay düşüyordu ama Massai Mara’nın yanında bunu yapabilmesi zor. Niyeti en baştan beklemek olsa belki yine çok iyi koşacak ama gideyim mi kalayım mı tereddütü yaşayacağını düşünüyorum ki bu da düzlük yürüyüşünü bence olumsuz etkileyecek. Bunun yanında yarışın iyi atları Gina Montana, Magic Bullet gibi isimler de uzun sprint yapabildikleri zaman etkiler. Bütün bunları düşününce Schifo ve Kocakaya çiftinin tam istedikleri bir yarış, kazanmaya oldukça yakınlar.

Start çıkışı Massai Mara’yı arkasında tutabilir ve yarışı bu yarışı da bu şekilde kabul ettirirse Theworldismine için öngörüm tamamen düşmüş olacak, yeri olanlar iki atı birlikte değerlendirebilir. Sonuç olarak yarış ya Schifo’ya ya da Theworldismin’a göre gelişecek, diğerlerinin kazanabileceğini sanmıyorum.

 

Crimian Wind kilo ve mesafe faktörüyle Penfragon’a; kalitesiyle de River Girl’e hakim durumda. Hışman uslu bir biniş yapabilirse ki bu konuda kendini epey geliştirdi, Crimian Wind’in yine kazanacağını düşünüyorum. Bankom.

 

Oyunu kolaylaştırıcı veya alternatif kurgular için tek arayanlara ilk ayak Analux önerebilirim. Sentetiği gayet iyi koşacağını düşünüyorum, kilo, jokey, grup vs her şey uygun. İyi günündeyse çok ciddi şansı var.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,,1,2,3,9,5,6,8

2.Ayak: 4,,8

3.Ayak: 3

4.Ayak: 5,4,1,3,2

5.Ayak: 1,3,2,5,8

6.Ayak: 1,3,7,5,2,9,10,6


Cengiz Gürbüz