• 1 Aralık İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 4 ay, 2 hafta, 4 gün, 5 saat, 23 dakika, 37 saniye önce

İstanbul’u ayıklamak baya zor, elimden geleni yaptım, inşallah şans denen baş belası İstanbul ile başlamak üzere biraz olsun yanımızda olur.

Yaşama Sevinci’ne bir önceki çok iyi yarışına rağmen güvenemiyorum. Mental yönü sorunlu bir at, takılarına da bakarsanız adana burması hariç he şey var. Yalnız bu programda taliplisi çok olur, beleşçiler eminim tek verecek. Umarım gelmez, rakipleri Break The Chain, Moda, Kalkandere ve boş kaçabilme ihtimaline karşı Steel Man.

 

Güldağı, uzun mesafe kategorisinde kaliteli bir pedigriye ve fizğie sahip. Her yarışını öncekindne iyi koşacakmış gibi düşünmeliyiz. Maiden bozmaya çok yakın bir form yakaladı, nefesi ve yarış içi odaklanması iyi seviyeye geldi. Görkem atı iyi tanıyor, gerektiği gibi binecektir. Dış startla iyi bir yer tutup, düzlük kalitesini sonuca taşımasını bekliyorum, bankomdur.

 

Hür Uçan üst üste gördüğü yarışların ardından mesafeye çıkınca potansiyelini net biçimde ortaya koydu. Sınıfı çok da değişmeyen rakipler yanında bir kez daha kazanmaya yakın görünüyor. Anormal bir performansla Kısa Vade sınıfını geride bırakan Arapoğlu rakip tercihimdir. Yazmaya başlarsak 7 at kadar yolu var, kuru içinden çıkılmaz bir hale gelecek. İki ata güvenmek daha makul görünüyor.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 5,8,3,9,10

2.Ayak: 6 (Güldağı)

3.Ayak: 8,2

4.Ayak: 4,11,6,7,3,1

5.Ayak: 2,1,7,11,12,8

6.Ayak: 7,10,3,1,6,12,13,14


Cengiz Gürbüz