• 1 Ekim Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 3 hafta, 3 gün, 16 saat, 56 dakika, 47 saniye önce

Lokum Oğlu’nu 1200’de çok yetenekli bulduğumdan daha önce bahsetmiştim. Böylesine uygun bir grupta, ara dönüşü belirgin problem yaşamazsa kazanmaya çok yakın görünüyor. Koştukça gelişen Tonyukuk bu grup için yeterli performansa sahip, ilk rakibi. İdeal  mesafesine dönen, iç start avantajlı Biana son tercihim.

 

Baş Bela hala gelişim gösteren, mesafeci bir tay. 2200 gibi tamamen mesafe gücüne bağlı bu yarışta daha önce geçildiği As De Cour’den daha şanslı olduğunu düşünüyorum. As De Cour ve Nurettin akıllı bir yakın bekleme yapabilirse Masssandra rakipleri.

 

Over Clouds’un ilk yarışı hayanlık vericiydi. Grup çok zayıf olmasına rağmen temposunu yakladıktan sonra her yerde uzayan aksiyonlarıyla çok kolay bir yarış kazandı. Bu grupta da risk edilebileceğini düşünüyorum. Adı açık yarış olsa da bugünkü rakiplerinin çoğunu önümüzdeki yıl Kısa Vade düzeyinde bile iddialı olurken göremeyebiliriz. Ghost Paşa’yı hariç tutuyorum, uzun mesafe yeteneği olan bir tay, şimdilik gelişimini kesitirmek çok kolay değil.

Over Clouds’a dönecek olursak, bahsettiğim yeteneği, yumuşayıp lehine dönen çim, gelişen tecrübesi ve 1400’e uyumlu görüntüsüyle Bursa programında banko tercihim oldu.

İnto’ya 1400’ün uzun olduğunu düşünüyorum, Bold Boy da yavaş yavaş error vermeye başladı, bu saatten sonra ileri gidebilceğini zannetmiyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,2,7

2.Ayak: 2,1,6

3.Ayak: 5,4,6,7,8

4.Ayak: 5

5.Ayak: 6,1,2,,4,5

6.Ayak: 2,7,3,4,6,5,10,9

 
Cengiz Gürbüz