• 1 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 2 hafta, 4 gün, 13 saat, 29 dakika önce

Sinclar’in kardeşi Sganarella stil, mesafe aralığı, pist yatkınlığı itibarıyla abisiyle tamamen aynı özelliklere sahip. Ne kadar yukarı çıkabilir onu zaman gösterecek ama kısa çimde şahane bir sprint kabiliyeti var. Maiden üçüncülüğünün üstüne kesinlikle koyacaktır ve bu grubu geçebilir.

Hürat ilk yarışından ara vermiş olsa da hazır durumda olduğunu tahmin ediyorum. Kasalina gibi iyi bir atı çok zorlanmadan geçerken, genel olarak kısacı bir Torok görüntüsü verdi, ikinci şans onun.

Mohicans Son’un karakteristik özelliği olarak Can Oprah’ın devamlılığı olan bir şekilde sürat yapabildiğini görüyoruz. Öne çıkabilir veya yakın bekleyebilir ama atın belli bir mesafe içinde etkili bir sprinti var. Kocakaya taydan maksimum şekilde faydalanacaktır.

Ben oyunuma bu üç atı yazacağım, önde tutulan taylarda ahım şahım bir şey olduğunu düşünmüyorum.

 

Bıg Brown iyi durumdaysa bu yarışı bitirir. Tempo yapabildiği zaman daha güçlü grupları geçebiliyor, muazzam bir yarış karakteri var. Son çim yarışından biraz kıllandığım için tek yazmıyorum ama bildiğimiz Big Brown bu grubu geçer.

Olmadık atları yazıp şişirmek istemiyorum, sadece Bitcoin’i şablona aldım.

 

IFAHR Koşusu’nda Aşemez. istediği şartlara yakın bir yarış koşacak. Sıfır kaçaklı bir yarış, sentetik performansını da oldukça geliştirdi. Mehmet Kayalı Şahinter biraz karın ağrısı yapabilir. Hatırlarsanız Artuklu’nun yine böyle tek kaçak koştuğu bir yarışta Mehmet Kaya direkt Artuklu’yu rakip görüp virajla birlikte ciddi şekilde üstüne yürümüştü. Aynı şeyi Aşemez’e de muhtemelen yapacak, hakim olabileceğini sanmıyorum ama yarış sprinter atlara da açık hale gelebilir.

Bu noktada Semend’in kısa ve güçlü sprinti tehlikeli. Aşemez’in, etrafında dolanan – bugün için Gümbürgümbür, Şahinter – gibi atlara kolay kolay geçilmediğini biliyoruz. Geçerse bence Semend geçer.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 11,10,7

2.Ayak: 2,3

3.Ayak: 1,3

4.Ayak: 5,2,1,6

5.Ayak: 1,4,2,8

6.Ayak:3,8,1,2,4