• 1 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 6 ay, 3 hafta, 6 gün, 12 saat, 31 dakika, 10 saniye önce

Best Of Rock bu gruba kıyasla oldukça iyi bir Maiden performasnına sahip ve pisa ayırmıyor. İlk ikide kalacağı yarışlardan biri olmasını bekliyorum. Katsu’ya 1500 metre biraz uzun geldi. Lehine dönen mesafe ve Kocakaya’nın tayı artık tanıması şansını artıran faktörler. Namık Bey’in temiz bir sürati var, stili rakibi olmazsa bitirme ihtimali hiç de zayıf değil. Halis’in ilk yarışında üzmediği, buna rağmen fena koşmayan Win For You gelişim potansiyeli hissettirmiş olup ihmal edilmemeli.

 

Bankom Deniz Şövalyesi’dir.  Kır Ejder’e kaybettiği Çanakkale Zaferi ikinciliği muhteşemdi. Kum yarışında beklenen kaliteyi yakalayamadı. Yarış gidişi ve mesafe özelinde belli başlı koşullar yerine oturduğu zaman Deniz Şövalyesi çimde koştuğu her sınıf yarışta söz sahibi olabilecek bir at. Bugün oldukça uygun rakipler yakalıyor. Dış start tercih edip işi şansa bırakmamış. Zira yarışın ön tarafı yavaş görünüyor. Mutlaka inisiyatif alıp mücadele gücüyle sonucu isteyecektir. Kazanmasını bekliyorum.

 

Son koşusudna bankom olan Thor The Wings 1500 metrenin tamamını aktif koşmayı tercih edince düzlüğü zayıfladı. Bugün kısalan mesafe, düzlük yarışı yapacak olması ve uygunlaşan grup gibi faktörler kendisini yarışın net olarak bir numarası pozisyonuna getiriyor. Thor The Wins karşısında eleyemediğim tek isim Tırmıl Efesi oldu. Saf Marcavelly yeteneği taşıyan bir tay. Hızlı pistler dah iyi olmak üzere çok düzgün bir kısa mesafe yeteneği var. Bunu ilk defa koşacağı sentetikle de eşleştirmeliyiz. İki at bende yeterlidir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 1,5,10,11,9,13,2,7

2.Ayak: 1,8,3,4

3.Ayak: 1,2,3,7

4.Ayak: 3 (Denzi Şövalyesi)

5.Ayak: 1,3

6.Ayak: 1,8,12,9,3,4,7,6

 
Cengiz Gürbüz