• 1 Haziran Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 9 ay, 3 hafta, 6 gün, 1 saat, 37 dakika, 49 saniye önce

Son yarışı çok kısa gelen Kösef, ideal koşullarını bulduğu bir yarışa çıkıyor, iyi koşacaktır, favorim. Babacandır bir türlü kazanmasa da bu grupta ihmal edilmeyecek yarışlar koşuyor, ikinci şansı ona verdim. Özoyuncu Ankara sezonuna iyi başladı, uygun grupta bugün daha etkin olabilir. Son olarak, boş kalır görünen Cankatan, yarışın elle tutulur en cazip ismidir.

Yeltay – Oğlum Serkan arasında numara alma kavgası son yarışlarında bitmiş göründü. İkisi de farklı stil deneyip düzlük boyu mücadele içinde kaldı. Bugün de benzer senaryo düşünebiliriz. İyi çıkan numarayı alır, diğeri pressiz arkasında bekler. Böyle bir yarışı gidişi geriden at getirmeye kapalı görünüyor. Yarış iki at arasında sonuçlanmalıdır. Banko arayanlar Yeltay’ı tercih etmeli.

Bankom beşinci ayakta Angel Of Sand oldu. Anne tarafında çim karakteri dominant bir geçiş var. Kum yarışını bu bağlamda değerlendirirsek tatminkar bulabiliriz. Çimi bulması ve yarışta sürat yapan birden fazla tayla düzlüğe gelecek olması kendisi açısından ideal koşulları oluşturuyor. Kazanacağına inanıyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 3,6,4,1,8,10,2,7

2.Ayak: 9,1,5,3

3.Ayak: 2,5,1,,8,9

4.Ayak: 7,,2

5.Ayak: 1 (Angel Of Sand)

6.Ayak: 14,7,3,11,15,12,8,9,13

 
Cengiz Gürbüz