• 1 Haziran Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 2 hafta, 5 gün, 3 saat, 10 dakika, 4 saniye önce

Üç kez koşup ilk çim yarışına bugün çıkan Acunhan’dan çimde çok daha etkili bir performans izleyebiliriz. Grup geçebileceği düzeyde, çimi de şüphesiz daha iyi olacak.

Tecrübesi, istikrarı ve süratli yapısıyla Niziplikız, çimi daha iyi olan yarışın diğer Kaizbert’i Karaçelik, koştukça gelişeceğini hissettiren Bennurca ve İlgilge’nin anne kardeşi Karatepeli şans verdiğim diğer isimler.

 

Çekirge ve Karasultan’ın sürati, çimde düzgün bir Kaizbert görüntüsü veren Coşgel’in şansını epey arttırmış görünüyor. Abisi Bumbai’nin çim kum değişiminde gösterdiği performans farkı da Coşgel’in çimi için ciddi bir veri olarak kabul edilmeli. İki tekli oynayanlar Coşgel riskini alabilir.

Kumda kusursuz sürat yapıp düzlükte etkisini kaybeden Çekirge’den çimde daha etkili bir tempo yarışı gelebilir. Mahperverkız ile kapamış oluruz.

 

Sahip değiştirdikten sonra, bugüne kadarki en büyük sıkıntısı olan istikrar problemini aşmış görünen Özdamar, en iyi yarışlarını koştuğu Bursa çiminde yeni haliyle ilk kez koşacak. Mesafe, grup ve pist şartları ideal görünüyor. Çetin Taş özellikle şanslı olan ata bindiği zaman düzlüğe kadar gayet sakin, akıllı şekilde bekleme yapabilen bir apranti. Özdamar da ÇetinTaş’ın kantarmasını sevmiş görünüyor. Beraber koştukları iki yarışı da sonuna kadar getirdiler ve artık bu rupta kazanacaklarını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,10,4,7,5

2.Ayak: 3,5,9,11,13,2,12

3.Ayak: 3,5,2

4.Ayak: 4,,5,2

5.Ayak: 6,7,4,1,2,3,5,8

6.Ayak: 2


Cengiz Gürbüz