• 1 Haziran İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 2 hafta, 4 gün, 1 saat, 34 dakika, 42 saniye önce

Erendrıa ve Wrıte To Ellie’nin mesafede eksileceklerini düşünüyorum. Write To Ellie’nin 2000 çimde kazandığı ve Kalimnita’yı geçtiği yarışı, özellikle Pınar Sultan için yetersiz bululuyorum. Son İstanbul yarışı da zaten net şekilde mesafe faktöüryle geri geldiği bir yarış oldu. Ahım şahım bir grup da değildi. Erendıra’da zaten mesafeye yatkın şeklinde nitelendirilecek en ufak bir işaret yok ama Pınar Sultan yarışını yapmazsa grubun uygunluğuyla yine bir şeyler yapabilir.

Pınar Sultan’ın bu ikiliye göre hem mesafeye daha yatkın hem potansiyelli görüntüsü var.  Demirsema’yı geçtiği ve beni devirlik altılıdan ettiği yarış hala aklımda ve muhtemelen de hiçbir zaman çıkmayacak. Ama o yarışa net şekilde hakimdi, Demirsema’nın hiçbir yerde kazanacağına zaten inanmamıştım, Pınar Sultan erken yürümesine rağmen hiçbir yerde kesmedi, hem genel görüntü hem mesafe potansiyeli olarak ben çok beğendim ve bu grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

İbibik’in kardeşi Güle Güle’yi  üçlü döneminde geçmek bu atlar için kolay değil, yine zorlanmadan bir yarış yapmasını bekliyorum, ikinci bankom.

 

Barbarian zor yarışlara denk geliyor, uygun gruplu bir yarış buldu onda da Son Vurgun’a çok boş kalmışken yakalandı. Bu sefer mesafe ve rakipler daha uygun, en kötü ikinci olacağını düşünüyorum. Yedili Ganyan deneyecekler için diğer bankom Barbarian.

Yarışın mesafeci tayları Utkunbaba ve Griffon ikilisi altılıya yazılmalılar.Karadamar için 2000 metrenin çok uzun olduğunu düşünüyorum ama iki bankom varken elemek istemedim. Onu da yazıp kapatabiliriz.

Bol şanslar..

Not: Yedilinin ilk ayağını 3,4,5 tutuyorum.

 

1.Ayak: 4,5,3,10,1,2,13,6

2.Ayak: 1,7,6,8,4,3,10

3.Ayak: 10

4.Ayak: 3

5.Ayak: 4,1,6,2

6.Ayak: 4,3,5,1,13


Cengiz Gürbüz