• 1 Kasım Diyarbakır ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 3 hafta, 2 gün, 23 saat, 32 dakika, 31 saniye önce

Son ayak Majestıc Bride ekledim.


İlk ayağın favorisi yarış gidişine göre değişecek. Kara Mahmut’u bu sezon ilk defa bir tık alt grupta ve boş kalma imkanı bulabileceği bir yarışta izleyeceğiz. Aşağı yukarı bütün rakipleri geri bekleme veya orta grup yarışı yapan isimler. Bıçkın Bey’den biraz çekindiğim için Kara Mahmut’u tek bırakmaya cesaret edemiyorum. Bıçkın Bey bekleme yarışına dönmüş görünse de fırsatını bulduğu zaman kaçmayı deneyeceğine eminim. Eğer Kara Mahmut’dan iyi çıkıp öne gelebilirse numarayı vermemek için direnecektir, o noktadan sonra Kara Mahmut için yarış sorunla hale gelecek.

Önce Kara Mahmut’u yazalım, sonra ideal mesafesine çıkan Dark Boy yazılmalı. Yukarıda bahsettiğim ihtimal doğrultusunda, orta mesafeyi bu grubu geçecek kadar koşabilen Bıçkın Bey yarışın sigortası.

Yarışın her halükarda çok süratlenmeyeceğini düşünüyorum, dolayısıyla Canberkhan, Zahan gibi ön grubun durmasına mahkum atların şansı zayıf.

 

Son koşusunda Kibarya Kızı’ndan numara alamadığı için kaybeden Archipelagos’un durumu çok iyi. Bugün üst gruba çıksa da boş kalabildiği 1200 mesafeli bir yarışta Archipelagos her zaman tehlikelidir. Bir önceki yarışında Didimoğlu ile kapışmasına rağmen uzun süre Cesaret’in önünde kalabilmesi somut bir örnek olarak verilebilir.

Start çıkışı sorun yaşamayıp öne erken gelebilirse, 1200 temposunda çok kolay gidebilen Mızarbeyi en ciddi rakibi. Cesaret ve ideal mesafesine çıkan Şubathan yarışın sigortaları.

 

Ünlü Baba’nın yine kazanacağını düşünüyorum. Son koşusuna göre Takipetbeni ve Sabırlım gibi iki tane kum potansiyeli olan rakibi var ama ben Ünlüoğlu’nun süratiyle birlikte sağlam da bir yarış karakteri olduğuna inanıyorum. Start yeri itibarıyla, yarışın en hızlı ismi Cihana Bedel’in içinde kalması biraz sıkıntılı görünse de bu riski almak zorundayız. Mahmut Ünlü bir şekilde ilk iki yüz sonunda iyi bir yer bulacaktır, bankom Ünlü Baba.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,6,5

2.Ayak: 2,8,16,12,7,6,14,3,10

3.Ayak: 12,2,6,3

4.Ayak: 3

5.Ayak: 1,2,5,4,3

6.Ayak: 12,16,13,4,5,1,7

 
Cengiz Gürbüz