• 1 Mart Adana (Güncelleme)

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 1 ay, 3 hafta, 4 gün, 37 dakika, 26 saniye önce
Pist değişikliğinin ardından son ayak sıralaması güncellendi.


Adana'yı bahis kalitesi anlamında çok iyi bulduğumu söyleyebilirim. Özlediğimiz tipte canlı bir program koşacak, teksiz bir kurgu tercih ediyorum. Şans yanımızda olsun.
 
İkinci ayakta yarış gidişi ve mesafe ışığında Sarraftay ve Güvenağa'yı gruptan ayırdım. Sarraftay mesafe seçen, 1200 metre olan ideal mesafesinde ve özellikle sürat yakaladığı zaman iyi son veren bir at. Pedigri profili ve yarış stiliyle bunu kesin olarak söyleyebiliriz. Güvenağa, Cankatan ve Efkarlıefe üçlüsünden beklenen sürat gelirse düzlüğün en iddialı ismi olacaktır. Sarraftay için negatif senaryo Güvenağa'nın temposuna dokunulmadan numara götürmesi. 1200 metrede Güvenağa'nın kaç bitir yarısını risk etmeyelim. İki atla doğru bir risk aldığımıza inanıyorum.
 
Beşinci ayakta Aşkartay-Güvendik ikilisini gruptan ayırdım. Aşkartay iki yarıştır çok iyi koşmasına rağmen yarış şansına ve rakiplerinin ekstra performansına yeniliyor. Önün arkasını kolay alabildiğinde atın en iyi halini izliyoruz ve bugün de buna uygun bir yarış gidişi var. Bu kez Kösef'ten rövanşı alıp sonuca da yakın olduğuna inanıyorum. Hedef küçülten Güvendik'in Vedat Abiş katkısıyla yapacağı bekleme yarışın neticeye yakın en güçlü ihtimallerinden biridir. 
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 4,3,2,11,9
 
2.Ayak: 5,2
 
3.Ayak: 7,8,9,4,1,2
 
4.Ayak: 1,3,5,7
 
5.Ayak: 8,5
 
6.Ayak: 1,3,9,2
 
 
Cengiz Gürbüz