• 1 Mayıs Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 3 hafta, 4 gün, 1 saat, 46 dakika, 17 saniye önce

Creed’i ağır yapısından ötürü tek bırakmak istemedim, bu tip stile sahip atları çok zorda kalmadıkça tek yazmıyorum. Kaderin Oğlu bu mesafede eksilmez, az da olsa her yarış gelişiyor, yazılmalı. Çakaçak için mesafe biraz uzun görünüyor ama son yarışını çok beğendim, grubun bence en üst düzey atı Çakaçak ama 1800 kaba kum en iyi olduğu pist mesafe değil, yine de yazılmalıdır. Kobater ve Safir Kız sonraki tercihlerim.

 

Ulakçı nefesini yakaladığı zaman istikrarlı şekilde üst düzey yarış koşabilen, benim çok beğendiğim bir uzun mesafe kaba kum atı, dişine göre grupta yine çok şanslıdır. Kurtçabey yazmadan tabi ki olmaz. Yaşları artık etkilemeye başlasa da, cazip bankom olduğu için Yol Bulan, Koralay, erkeklerle de çok rahat baş edecek seviyeye gelen My Sultan ve iş kısa sprinte kaldığı zaman çok etkili olan Yurttay da yazıp sağlam geçiyorum.

 

Kuğu Güzeli’ni tek yazıyorum. Bursa programı maalesef çok cazip görünmüyor, Kuğu Güzeli teki ne kadar işimize yarar bilemiyorum ama bu şartlarda denemeye değer buldum. Özellikle biraz daha daraltılarak yapılan misli dörtlü, beşliler için kazanması halinde çok kıymetlidir.

Kuğu Güzeli boş kaldığında çok değişen ve bu grup için yeterli potansiyeli olan bir kısrak. En son kolay boş kalıp 1200/22 içinde üçüncü olduğu yarışa bakabilirsiniz. Sonra totosu epey bozuldu ama bunda çok sert kaçaklarla koşup ısrar etmesinin etkisi var, hiçbir zaman önde rahat edeceği bir yarış bulamadı. Bugün kaçmak şöyle dursun yakın giden atın bile olmadığı bir yarış koşacak, yüzde 2 gibi inanılmaz cazip halde, ben çok iyi koşacağını ve risk edilmesi gerektiğini düşünüyorum, bankom.

 

Kıng Power, Lucky Racer kapalı gibi görünüyor ama çekindiğim bir olasılık daha var, onu da değerlendirmek istiyorum. Lucky Racer zaman zaman yaptığı gibi startta kalırsa Estergon çok boş kalacak, yeri olanlar onu da yazıp yarışın her türlü sonucunu kapatabilir.

 

Red Rebel eskisi kadar iyi olmasa da tam mesafesinde uygun grup yakalamış, muhtemelen kazanır, ikinci tek için önerim Red Rebel. Fanchychancy’nin işleri her zamanki gibi çok güzel, eğer Red Rebl’dan iyi çıkıp öne gelebilirse çok tehlikelidir. Kilosuna rağmen lehine görünen gidişatla Forte de yazılırsa yeterlidir.

 

Son ayak Warrior Lady çok tutuyorum, sakın yazmamazlık etmeyin, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

Not: Eğer favori bir tekim olsaydı daha ufak bir oyun verebilirdim. Kuğu Güzeli'nden kaçmaması için fazla fazla yazdım. Düşük bütçeler için Estergon ve Forte dışarıda bırakılabilir.

1.Ayak: 1,3,2,4,9

2.Ayak: 9,1,2,4,5,10

3.Ayak: 4

4.Ayak: 2,1,,3

5.Ayak: 5,,6,1

6.Ayak: 8,5,1,2,4,9


Cengiz Gürbüz