• 1 Nisan Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 3 gün, 23 saat, 56 dakika, 7 saniye önce

Mastar Kızı çok iyi durumda ve uygun rakipler yakalamış. Grubun iyi atları Mıss Eleni ve The Daughter Sun ikilisinin kumda kayda değer yarışı yok ve pedigri olarak da yatkın değiller. Kalan rakiplerden Şeboş ve Külünk Sultan’dan da daha iyi durumda.  Kaçaksız yarışta muhtemelen öne çıkarak koşacak ve kazanmaya çok yakındır, bankom.

 

Ayrton iki yarış gördü ve mesafesine çıkıyor, bu sefer biraz daha iyi koşup kazanmaya en yakın tay olduğunu düşünüyorum. İlk rakip tabi ki Oğlum Beratım. Scamp bu sene bana çok yamuk yaptı, genelde Yonaguska yavrularıyla istikrarlı ve kolay çözülen yapıları sebebiyle iyi anlaşırım ama Scamp biraz değişik. Yine de son yarışını ölçü almamız en sağlıklısı, bugün boş da kalabilir, şansı var. Mıster Tıcker ve Down Town da yazıp bence kapatalım.

 

Kozan Dağı için hem grup hem gidişat çok uygun. Asaletli muhtemelen Lord’dan dolayı öne çıkamaz, Lord’un start çıkışı daha iyi ve kaçmayınca 1500’de kazanması kolay değil. Asaletli de öne çıkamadığı zaman maksimum koşmuyor. 1200 25 sonunu 27’e indirerek gelen Kozan Dağı, bu kadar uygun grubu lehine gelişecek yarışta geçmeye çok yakındır. Gezginci her yarış biraz daha gelişiyor, henüz bu seviye yarışı olmasa da tam bir Toşur yavrusu ve potansiyeli var, Kozan Dağı eksik koşarsa şanslıdır.

 

Caracas My Swety Boy’dan erken davranıp öne gelebilirse bu gruba kaybetmez. Aslında iki gitse yine geçilmemesi lazım ama yarışa küsüp küsmeyeceğinden emin olamadığım için risk almak istemiyorum. Mesafesine dönen Başyiğit de yazıp sigortalı geçiyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 4,5,1,2,11,10,6,7

3.Ayak: 2,1,5,4,3

4.Ayak: 1,4

5.Ayak: 1,3

6.Ayak: 1,5,2,3,4


Cengiz Gürbüz