• 1 Nisan Antalya

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 2 hafta, 3 gün, 1 saat, 37 dakika, 58 saniye önce

Sezon başı kaba kumda yıldızlaşan Rotavatör, pist değişimi artı hedef büyütme neticesinde yaşadığı etkisiz dönemin ardından aynı etkiyi gösterebileceği koşullara dönüyor. Start çıkışı Faıthful Wolf ile didişmeden, akıllıca bir tempo yönetimi yapabilirse sonuca yakın olmasını bekliyorum, favorim. Formda gelen, mesafenin iyisi Kuanpo rakip tercihimdir.  

Goddessima Antalya’ya geldikten sonra kazandığı Maiden ile beraber yeteneğini sergilemeye başladı. Goddessima tipindeki atların gelişimi için üst üste aynı koşullarda yarış görmek çok önemli. Stil oturtup güç yakalamaları deparcılara göre daha uzun zaman ve özenli bir yarış takvimi gerektiriyor. Kısrak için artık gerekli koşullar yakalandı. Bugün uygun bir grup var ve yarışta sürat olması da oldukça muhtemel. Sonuca çok yakın olmasını bekleyebiliriz, düşük oyunlara banko tercihimdir. Geniş kurgular için rakip önerim Four Stroke. Numaraya ısrar etmeden, yarışın başına değil de sonuna yatırım yaparsa bu gruba karşı güçlü bir düzlük koşacaktır. Antalya’da oldukça poztifi bir gelişimi var ve bu kez uygun bir grup yakalıyor. 

Son ayakta start çıkışı sağlıklı olması durumunda Tightrope bence günün en net favorisidir. Son yarışında bu soruna karşı ilk kez olumlu sonuç veren bir hamle yapıldı. Örtü çekilerek yapılan denemede start sorunu 3 boya kadar düştü ve neticesinde çok eksik olduğu kaba kumda bile aktif olmayı başardı. Startı iyi almış bir Tightrope sentetikte bu grubu ezerek geçebilecek potansiyelde. Şablona aldığım diğer atlar Tightrope’un start sorununa karşı değerlendirilmiştir. Kalitesiyle Rabatto, biraz uzun mesafeye karşın bu kez pistini ve çok uygun grubu bulan Rosso ve tatminkar son yarışıyla, bu kez lehine dönen mesafede Antepli Kayra ilaveleri yeterlidir. ğ

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 4,1,2,9,5 

2.Ayak: 7,8,3,1,5 

3.Ayak: 1,2 

4.Ayak: 4,,1 

5.Ayak: 1,5,4,2,6 

6.Ayak: 3,2,5,11 


Cengiz Gürbüz