• 1 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 3 hafta, 4 gün, 10 saat, 22 dakika, 14 saniye önce

Bildiğiniz üzere bu günden itibaren birim fiyat 10 kuruş oldu. Bu değişim kurgu yapımızda birtakım değişiklikler getirecektir. Oyun kendi haliyle para vereceği için şeytanlık peşinde koşmadan, daha sade ve hedef odaklı oyun yazmayı düşünüyorum. Çift bankolu oyun daha fazla tercih edebiliriz. Kurgu limitini artırmayı düşünmüyorum, bugün nasılsak öyle devam edeceğiz. Hepimiz için hayırlara vesile olsun, oyunun değerini koruma adına bence güzel bir hamle oldu. 8 kuruş da olsa 5 kuruş da olsa her gün bulamıyoruz, en azından tutan oyunların hakkını alabiliriz.

Start avantajı yakalayan Günpınar, son yarışlarına oranla uygunlaşan grupta başta düşünülmeli. Kanarhan Adana kumuna uyum sağladı, en etkili yarışını bugün koşmalıdır, ihmal edilmemeli. Özbatu ve yarış gören, bekleme koşacağını düşünerek Sukaya şablona aldığım diğer atlar.

Tarsusun Gülü’nün son yarışında ıslak kumdan negatif etkilendiğini düşünüyorum. Kısrak özellikle 1200 metre için çok iyi durumda. Piste ve mesafenin lehine dönmesi, çok uygun rakipler yakalamasıyla bu kez kazanacağına inanıyorum, banko tercihimdir.

Son ayakta Akınzade, Black Metal ve Mister Rain üçlüsünü gruptan ayırdım. Kum sınıfı gruptan daha güçlü atlar ve iyi formdalar. Kazananın bu üçlüden çıkmasını bekliyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 4,5,6,8

2.Ayak: 8 (Tarsusun Gülü)

3.Ayak: 6,5,1,7

4.Ayak: 6,3,5,4,8,1

5.Ayak: 5,1,11,6,9,2

6.Ayak: 2,7,4

 
Cengiz Gürbüz