• 1 Ocak İstanbul ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 3 ay, 2 hafta, 5 gün, 2 saat, 27 dakika, 26 saniye önce

Bankolarım Aslan Kadir ve Zazahasan.

Aslan Kadir idman olarak gruptan net farklı görünüyor, bu tip mesafelerde etkili de bir anne hattı var. Diğer taylar hazır ve iyi görünmüyorlar. Özcan, Gökhan, Akın gibi jokeylerfin farklı taylara binmesinin agf yi dağıtıcı etkisi olmuş ama yarışı çıplak şekilde, sadece taylara odaklanarak değerlendirirsek Aslan Kadir’in tek yazılabilmesi için gayet yeterli veriler var. Tay hazırlama konusunda grubun en iyi ekibi de kendisinde, kazanmasını bekliyorum.

 

Zazahasan bu sezon bir yarışı çıkıp bitirecekse, yapabileceği gün bugün. Üst gruplarda aradığını tam anlamıyla bulamadı fakat bu atların yanında tempo verebildiği her zaman net favoridir. Azant’ı aradan döndüğü yarış beğenmedim, Zazahasan’ın kazanmasını bekliyorum.

 

Kızıl Tüy gözlük takmadığı son yarışında koşmak istemedi. Bildiğimiz, düzlüğe çok iştahlı çıkan ve yürüdüğü yerde, rakip kim olursa olsun son iki yüze kadar avans yapabilen at yerine sinik, sıradan bir at gelmiş. Bugün orijinal takılarıyla ve bomboş kalarak koşacak. Normal şartlarda nett kazanır ama ben son koşusuna cidden uyuz olduğum için rakip yazacağım. Misli kurgulara tek bırakılabilir.

Rakipleri Nestor ve Uludaz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1 ( Aslan Kadir )

2.Ayak: 9,6,7,3,8,4

3.Ayak: 5 ( Zazahasan )

4.Ayak: 4,,2,3

5.Ayak: 3,6,5,4,1,2,7,10

6.Ayak: 2,3,4,1,11,7,8


Cengiz Gürbüz