• 1 Şubat Adana ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 4 hafta, 1 saat, 11 dakika, 59 saniye önce

Çıkan Karaderviş yerine Qaviy ekledim.



Trilya
yavaş yavaş bu gruba hakim olabileceğini hissettirmeye başladı. Tipik bir Yonaguska olup sürat üzerine sprint özelliğiyle koşuyor,  yüz metre kısalan mesafe de lehine. Net favori tutuyorum.

Real Queen bu grupla koştuğu ilk yarışında tayların hepsinin iyi gününe denk geldi. Buna rağmen bence gayet iyi ve gelişebileceğine işaret eden bir yarış koştu. Mesafe onun da lehine kısalıyor, bugün adını daha net duyuracağını düşünüyorum. İki tayla bu yarış benim için tamamdır.

 

Beceriklihan’ın rakibi gruptan ziyade mesafe olabilir. İyiyken bile 1900 üstü eksikti. Bu atları geçmesi elbette normal sonuç fakat eski gücünde olmayan Beceriklihan’ın bu mesafe yarışına güvenmek beni çok tatmin etmiyor. Rakiplerini yazacağım.

 

Babaoktay son koşusunu çok güçlü bir taya kaybederken Maiden sınıfının üstünde koştu. Müthiş güzel bir fiziği var. Çim, uzun mesafe üzerine birinci sınıf bir aileden geliyor. Çimi bulduğu zaman çok değişeceğini, yılın güçlü taylarından biri olacağını düşünüyorum. Bu grubu zorlanmadan geçmeli, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,5,3,2,11

2.Ayak: 12,13,11,8,4,2,9

3.Ayak: 4,2,5,7

4.Ayak: 4,6

5.Ayak: 3,2,4,1

6.Ayak: 1 ( Babaoktay )


Cengiz Gürbüz