• 1 Temmuz İstanbul

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 3 hafta, 3 gün, 4 saat, 9 dakika, 56 saniye önce

Romolo çime göre çok eksik olduğu kaba kumdaki son başarılı yarışıyla tekrar gönlümü kazanmayı başardı. Adana’da kumu çok kötüydü, pedigri olarak eksik göründüğü bir mesafede kumu bu denli başarılı koşması bence çok önemli bir şey. Bugün toplama bir grupla koşuyor, çok süratli bir mesafe yarışında belki Lady Kara’ya mağlup olabilir ama bunun dışındaki herhangi bir koşulda Romolo bu grubun bence en iyi atıdır. Zeki jokeyiyle birinci altılıda ilk banko tercihim Romolo’dur.

 

Chris Bey bence sezonun şimdiye kadarki en flaş ismi, zorlanmadan kazanmasını bekliyorum.

 

İkinci altılının ilk ayağında üstüne basa basa Alto tutuyorum. Grup içinde yeteneğini henüz ortaya çıkaramamış bir numaralı isim ve son koşusunda bir eşiği atlamak üzere olduğunu net şekilde gösterdi. İdareli bir beklemeyle mutlaka iş yapacaktır.

Sonra Paths Of Victory, Gınger Snap ve Banes.

 

Hiç beklenmedik yarışları olmadık kilolarla bitrmeyi başaran Doğa Kanunu bugün bu şartlarda geçilirse, daha önce pek çok kez kalbini kırdığı yarışseveri bir kez daha üzecek. Eğer Doğa Kanunu güvenilir bir at olacaksa, bomboş kalacağı yarışta bu grubu bitirmelidir, bankom.

 

Mesafenin sınıf isimleri, düzlüğün iki yüz metresini etkili bir tempoyla tutarak koşmayı başarabilen Şenhan, Duman ikilisiyle dördüncü ayakta risk alıyorum. Özellikle Şenhan’ı geçebilmek için ekstra bir performans gerekli, form olarak bunu başarabilecek bir isim, iyi bir Duman dışında göremiyorum.

 

Tabelada Regamour orijin itibarıyla bu mesafede eksilecektir, grup uygun görünse de ben yine geçilmesini bekleyeceğim.

Çim bulan Gumball mutlak suretle yazılmalıdır. Lord, Titanium ve Mersinli şanslı bulduğum diğer taylar.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 6 ( Romolo )

2.Ayak: 2,4,12,7,6,5,9,11,8

3.Ayak: 2,3,9,6,7,5

4.Ayak: 2 ( Chris Bey )

5.Ayak: 3,2,8,6

6.Ayak: 2,8,1,5,6,10,11,12

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 3,2,8,6

2.Ayak: 2,8,1,5,6,10,11,12

3.Ayak: 3 ( Doğa Kanunu )

4.Ayak: 1,4

5.Ayak: 3,9,6,12,8

6.Ayak: 6,2,16,1


Cengiz Gürbüz