• 1 Temmuz İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 3 hafta, 4 gün, 1 saat, 15 dakika, 24 saniye önce

Dolce Vita’nın bomboş kalacağı bu yarışı kolay kolay kaybedeceğini sanmıyorum, net şekilde bankom.

 

Palermo’nun son yarışı çok iyiydi ama bir yarış daha ne yapacağını görsek sanki daha sağlıklı olacak.  Red Kıt de Palermo gibi çok sağlam bir kum pedigrisine sahip, uzun süredir hazırlanıyor, sağlıklı dönebilirse şanslıdır. En iyi olduğu mesafeye çıkan, rakiplerine göre tecrübe avantajlı Enopi diğer tercihim.

 

Speedyboy’un bu seviyeler için iyi bir orta mesafe çim atı olduğunu biliyorum. Ara verdikten sonra, nihayet yarışın içinde kalabildiği bir koşuyla geri döndü ve sağlıklı bir görüntü verdi. Uygunlaşan grupta, nefesinin de biraz geliştiğini düşünürsek çok iyi koşmalıdır. Rakip sadece Babakayra tuutyorum, pedigrisinin altında kalsa da bu grup çok uygundur, yazılmalı.

 

Tay yarışı sıralamama şablondan bakabilirsiniz.

 

Enricom biraz nazlı yapısı nedeniyle İzmir çimine uyum sağlaması büyük avantaj. Ankara’daki Enricom gibi koşarsa – ki koşuyor – İzmir’in bu seviye gruplarını her zaman geçecektir. Love Me Tender düzelmeye başladı, nispeten az atlı bu yarışta iyi koşacaktır. Sky Hero uzun süre sonra kısa çime çıkıyor, taylığında Güngör Baba’yı geçtiği bir yarış hatırlıyorum,  çok geride kaldığı bu yarışta denemeye değer. Zencirbey son tercihim.

Bol şanslar..


Not: Beşli için Speedyboy ya da Enricom tek bırakılabilir.

1.Ayak: 5

2.Ayak: 4,12,1

3.Ayak: 12,5

4.Ayak: 7,6,8,3,1,4,5

5.Ayak: 6,3,7,2

6.Ayak: 1,2,5,6,9,8,3,14,13,11


Cengiz Gürbüz