• 20 Ağustos Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 4 hafta, 1 gün, 21 saat, 54 dakika, 59 saniye önce

Proximo'nun hazır olduğu yönünde bir bilgi geldi, atın gücü bunları geçmeye yeter. İablona alıyorum.


Over All, Elfidam, Fırey Ates
arasında görünen bir yarış. Üç tayın da risk almayı zorlaştıran dezavantajları var. Fırey Ates kaba kumu sentetik, çim ölçüsünde koşamayacak ama bu grubu her koşulda geçebilir. Over All, My Will’den numarayı alamaz, bekleyerek de yarış yapabiliyor ama My Will erken kesmezse onun da tam etkisini gösteremediği bir yarış olabilir. Elfidam bu ikilinin bence bir tık gerisinde, ikisi de kötü koşarsa – ki bahsettiğim üzere böyle bir ihtimal var – yarış Elfidam’a kalabilir.

Yeterli hazırlığı varsa Sılver Coin yarışın en ters atı. Geniş oyunlara yazılabilir.

 

Botanvadisi bugünkü gibi tempo yapabildiği yarışları kolay kolay kaybetmiyor. Hele ki bu seviyelerde yakalanması oldukça zor. Ama iki yarıştır erken yürüme eğilimi gösteren Dark Boy, benzer şekilde koşarsa Botanvadisi’ni zorlayıp yarışı Ocius’un avantajlı olacağı yere götürebilir.

Taktik yarışı olacak ve üç at da yarış istediği gibi gitmediği zaman eksilen yapıdalar. En sağlıklı tercihin üç atı ayırmamak olduğunu düşünüyorum.

 

Saf kumcu pedigrili Flying Zeus, mesafenin de 1400’e uzamasıyla kağıt üstünde yarışı domine eden özelliklere sahip. Fast Navy, Fındıkkıran gibi esas yeteneği 1200 olan tayları geçeceğini düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,9,1,2,3,7

2.Ayak: 4,1,3,,10

3.Ayak: 1,2,6,4,9,7

4.Ayak: 1,3,2,6

5.Ayak: 1

6.Ayak: 1,6,3,4


Cengiz Gürbüz