• 20 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 ay, 5 gün, 15 saat, 25 dakika, 34 saniye önce

Büyük Lodos Pirkanbaba’dan erken kurtulabilirse kazanmaya çok yakın görünüyor. Yakamoz’un torunu Toron son yarışında gelişmiş göründü ve zamanla daha iyisini mutlaka yapacaktır. Grubun az atlı hale gelmesiyle daha iyi yer tutma imkanı olan Malta Şahini son tercihim.

 

Gıpsy Danger ilk yarışını kazanırken çok iyi göründü, iyi de bir tayı geçti. Kaba kuma da pedigri olarak çok yatkın bir tay, 1000/03 düzeyinde işleriyle pist sorunu yaşamayacağını gösteriyor. Yine geçebileceği grupta kazanmaya çok yakındır, iki tekle oynayacaklar için önerim Gıpsy Danger.

Cuvee’nin kızı Dance de kumda yetenekli bir tay, ilk yarışının üstüne biraz daha koyabilirse Gıpsy Dager’ı geçebilir. Yarış tecrübesiyle Tanseli ve biraz kısa mesafe ve sert gruba rağmen See You Again ikilisini de yazarsak kapalıdır.

 

Volganame’nin tayı Adalı Halil kısa kumu çok daha iyi koşuyor ve bugün uygun bir grup yakalamış, kazanmasını bekliyorum.

 

Yılmabaşar kalabalık gruplu kısa mesafe yarışlarında zaman zaman zorlanabiliyor, genel itibarıyla hep aynı yarışı koşan bir at olmasına rağmen son İzmir yarışını çok beğenmedim. Bugün kaybetmesi çok sürpriz olmaz.

Aşemez, Firikya, Serhantay, Enderefe dörtlüsünü de yazıp Yılmabaşar’ın geçilmesini bekleyeceğim.

 

Şahinoğlu’nun güven vermeyen son dönem performansı yarışın kafamdaki kapalısına kadar yazmama neden oldu.

Büyük Amed son yarışında anlayamadığım bir sorun yaşadı, mesafe kalitesi olarak kalan grubun üzerinde olduğunu biliyoruz, mutlaka yazılmalıdır. Wave Runner numaraya çıkarak iyi koşmaya başladı ve çok mesafe de ayırmıyor, onu da yazalım. Son tercihim Kempes.

 

Lıon Heart/Bachelor Party çaprazı pedigrisiyle Antonov’un kaba kuma çok iyi uyum sağlayacağını söyleyebiliriz ve grup da gayet uygun. Günün gizli favorilerinden cazip bankolarından biri de Antonov.

Sake Bomb, Arjuna ve Mascherano yarışın kapalısı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,8,4

2.Ayak: 8/11,1,4

3.Ayak: 3

4.Ayak: 7,4,3,1,11

5.Ayak: 7,2,3,5

6.Ayak: 6/4,5,8