• 20 Aralık Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 3 gün, 11 saat, 13 dakika, 35 saniye önce

Galapagos – Burakşah eküriliğin hakkını veren bir yarış koşacaklar. Taktik anlamında ikisini de çok uygun bir yarış, doğru tempolarla iki eküri de kazanıra girecektir. Galapagos öne gelip muhtemelen Burakşah iki gidecek. Eküri Buraşkah’ı kaçırsa ben kesin kazanacağını düşünüyorum ama Galapagos’u yarıştan düşürmeyip muhtemelen iki atla birden yarışın içinde olmayı düşünecekler, ilk şansı onlara verelim. Viraj sonuna doğru ön grubu yakalayabilirse Işkınatın da güçlü bir yarış karakteri var, son yüze kadar Burakşah – Işkınat lütü şeklinde gelişen bir yarış izleme ihtimalimiz epey yüksek.

Dökerbey, Yurttay ve Muhrip ikinci ayak için tam sıralamam.

 

Malakka start çıkışını düzeltip bu tip gruplarda kazanacak seviyeye geldi. Mesafe, grubun zayıflığı ve az atlı oluşu vs her şey çok uygun görünüyor, kazanacağını düşünüyorum.

Zorhanım’ın pedigrisi çok güzel, yazalım demiyorum ama takip edelim, kısa sürede iyi bir yarış koşacaktır.

 

Gözüm Kaldı aradan nefesli dönüyorsa kazanması için grup ve yarış gidişi çok uygun, günün tek yazılabilecek atlarından biri de Gözüm Kaldı.

Oghuz ve Blaze Of Light ile yarış kapanıyor.

 

Keremtosh pedigri itibarıyla kaba kumda sentetiğe oranla daha fazla fark yaratmalı, düzgün işleriyle favorim. İdeal mesafesine dönen Kaya Logosu, üç yarışında da yeteneğini gösteren Abbasoğlu ve performans anlamında rakiplerinin bir tık gerisinde olsa da tehlikeli stiliyle Junıor Dancer rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,2,6,7,4

2.Ayak: 2,3,5,1,8

3.Ayak: 6

4.Ayak: 1,,2,4

5.Ayak: 4,1,3,7

6.Ayak: 3,5,6,8

 

Cengiz Gürbüz