• 20 Ekim İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 3 gün, 1 saat, 17 dakika, 7 saniye önce

Lady Falcon için grup ve yarış gidişi çok uygun. Eski temposunda olsa da eski kondisyonunda olmayan Mark Holmes’ün yarışı süratlendirecek oluşu yakın bekleme yapan atları zorlayacaktır. Uzun çimde yarışın her yerinde dolu gelebilen Lady Falcon sabırlı kalabilirse son iki yüzün en kuvvetli ismi olacağını düşünüyorum. Uygun gruba çıkan, iyi durumdaki Khor Kalba yarışın sigortası.

 

Grubun bir tık üstü orta mesafe kalitesiyle Mahrem yarışın objektif favorisi. Kuru çim Bursa yarışları bu gruba yeterli Atıcı Kız ilk rakip tutuyorum. İki yarış gören Sunatay, stiline çok uygun jokeyiyle yarışın içinde olacaktır. Kuru çimi tam mesafesini bulan Göz Ağrısı da kesin yazılmalı. Elmasınkızı, Pexus ve Seluşka  sonraki tercihlerim.

 

Bankom Anchers Aweıgh. Uludaz, Macadamia, Babadoğan gibi atları geçtiği son koşusuyla beraber ideal kondisyonunu yakaladığını düşünüyorum, zaten orta mesafe kalitesi malum, defalarca birinci sınıf miler vermiş bir sülaleden geliyor. Tek rakibi Khan Of Ghost’a göre orta mesafede daha atik olacaktır, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,2

2.Ayak: 1,10,8,6,4,5,9

3.Ayak: 1,5,3,6

4.Ayak: 2

5.Ayak: 3,1,5,7,2

6.Ayak: 6,8,3,2


Cengiz Gürbüz