• 20 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 4 gün, 14 saat, 57 dakika, 7 saniye önce

Pedrum, Mystıc Love, Aheste ve Alaskan Lady tay yarışında kum süratini rakiplerinden daha etkili yapabileceğini düşündüğüm isimler.  Pedrum’un sürat pompalanmış bir orijini var, My Madonna çok hızlı tay veriyor, Azaraks çok dominant bir aygır olmasa da sürat özelliğini bu kısrakla gösterebilir. Mystıc Love’un ikinci annesi Star On My Flag oldukça dikkat çekici, kesinlikle yazılmalı. Bahsettiğim diğer ikili de pedigri anlamında yeterli isimler.

Dört tayın dışına çıkacğaını zannetmiyorum.

 

Moon Father 1400 üstüne çıktığı hiçbir yarışı bitirme şansı yok. Grup çok zayıf olacak ki ancak dayanabilsin ama şartları gereği çok hafif bir grup da yakalayamacağı için 1400 civarında kalmalı. Bugün istediği yarışı koşacak, dış start çekmiş, süratli bir at yok. Bitirmeye yakın olduğunu düşünüyorum. Yarış görüp iyi koşan The Mailman yetenekli bir kısa mesafe atı, doğru yerde bekleyebilirse iş yapabilir. Bekleme atlarından da en çok Albany’i şanslı buluyorum. Üç atla hafif riskli fakat mantıklı bir geçiş yapmış olduğumuzu düşünüyorum.

 

Bu grubun Last Shadow’u geçebilmesi için sürat yapabilen, Last Shadow’un istediği kolaylıkta tempo yapmasını zorlaştıracak bir ata ihtiyaç var. Pendragon’un bu mesafede kesinlikle bekleyeceğini düşünürsek şartlar tamamen Last Shadow’un lehine, bitirmesini bekliyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,8,2,1

2.Ayak: 7,8,3

3.Ayak: 3,1,2,4,5,6

4.Ayak: 4

5.Ayak: 4,3,1,6,7

6.Ayak: 4,5,1,8,3


Cengiz Gürbüz