• 20 Eylül Elazığ

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 gün, 6 saat, 21 dakika, 34 saniye önce

İlk ayakta Amari boş kalır gibi görünüyor. Biraz sert gruba rağmen kaçaksız yarış yakaladığı zaman Amari’den üst düzey performans gelebiliyor, ihmal etmeyelim. Ettore, Çeko, Desvi Danya ve Eas yarışın kazanabilecek diğer atları.

 

Çolaklı Oğlu net favorim olmakla birlikte Özduranoğlu’nun boş kalma ihtimalinden çekiniyorum. En az Çolakoğlu kadar iyi bir start çıkışı var, öne gelebilirse 1200’de çok tehlikeli, yüzde 1 yakalamışken denenmelidir. Sigorta Fırıldak.

 

Taşçı Pehlivan, Yoldaş ve öne gelebildiği zaman bu grubu da geçebilecek karaktere sahip O Ses  yeterlidir.

 

Golden Countess boş kalıp, Aıgai giderek geçmeye çalışacak. Bu senaryoyu daha önce bir iki defa izlemiştik ve kazanan az farklarda Aıgaı olmuştu. Hal böyleyken ısrar edip Golden Countess riskini almaya gerek yok. Ara verip dinç gelen, az atlı yarış performansını beğendiğim Kaktee son tercihim.

 

Bankom Oytuntay oldu. Son koşusunda gözünde örtü denenince gayet normal start çıkışı yapıp öne gelerek kazanmıştı. Zaten Oytuntay’ın Doğu illerindeki kariyerine bakıldığında boş kalıp kazanmadığı yarış bir, en fazla ikidir. Bugün normal çıkar mı, bence çıkacak. Son koşusunda çok istekliydi, bu kadar iyi durumdayken start sorunu yaşamayacağını düşünüyorum. Hafif tereddüt etse bile, dışından çıkan Akoğuz’un ağır start çıkışı yapmasıyla yürüyecek zamanı bulacaktır. Kazanmasını bekliyorum, bankom.

İmkanı olanlar Sağnakhan yazarak sigortalı geçebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,3,1,2,5

2.Ayak: 1,5,3

3.Ayak: 6,2,8

4.Ayak: 2,1,3

5.Ayak: 4,,,6

6.Ayak: 10,2,5,4,1,7

 
Cengiz Gürbüz