• 20 Eylül İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 4 gün, 23 saat, 58 dakika, 59 saniye önce

Wicked Heart’ın ilk yarışına oranla, diğer rakiplereine göre bir tık daha ileri gideceğini düşünüyorum. Fuat tayı tempoya sokmakla hiç ilgilenmeyip tamamen düzlüğü bekledi. Tayın çabukluğu da zayıf olunca sadece düzlük yarışı koşabilmek durumunda kaldı. Annesi Wicked World üretken ve Lıon Heart ile  uyumlu bir kısrak. Bugün daha çabuk öne tutunup yeteneğini tam anlamıyla göstereceğini düşünüyorum, favorim.

Aynı yarışta start çıkışı problem yaşayan Angeletta deparlanabileceği alan bulabilmek için dışa açılmak zorunda kalıp rakiplerinin tamamından fazla koştu. Bugün çabukluğunu biraz daha geliştirebilirse, aksiyonunu kurduktan sonraki süratiyle kesinlikle daha etkili olacaktır.

İç start avantajlı, grubun en süratli tayı Bıella Star son tercihim.

 

Vıctory Rhythm’in son dönem bekleme yarışını da koşabilmesiyle, en iyi olduğu mesafede uygun grubu geçeceğini düşünüyorum. Dış start tercihi son derece yerinde bir karar olmuş. Erendira ve Babadöker’in arkasını tutup hafif kestikleri yerde hakim olmasını bekliyorum. Vıctory Rhythm’in devamlılığı bu iki ata göre daha iyi. Babadöker’in eski durumunu kolay kolay yakalayabileceğini sanmıyorum. Erendiralı 1200 yarış onun için çok kolay değil. Erendira süratini korusa da eskisi kadar devamlılığı yok. Sonuç olarak iyi bir Vıctory Rhythm bu yarışı kazanmalı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 10,1,4

2.Ayak: 9,5,3,4

3.Ayak: 3,1,9,7,4

4.Ayak: 1,4,3,2

5.Ayak: 9

6.Ayak: 6,4,7,5,12,1


Cengiz Gürbüz