• 20 Haziran Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 9 ay, 4 hafta, 1 gün, 4 saat, 23 dakika, 12 saniye önce

Ağamsın’ın çok kolay boş kalabilme şansı var. Diavasi için beklenenden çok daha zorlu bir rakip olabilir. İki atı ayırmadım.

İkinci ayakta Zeliha Hatun – Macaroviş ikilisini gruptan ayırdım. Zeliha Hatun’un ikinci annesi Özgünçiçek. Tigem’in elinde bulunan en kaliteli kısraklarından bir tanesi. Kızından olma yavrusu Zeliha Hatun’un idmanı durumu tatminkar görünüyor. Dereceli ve çok sayıda işi var. İdman – orijin bütününde yarışın net favorisidir. Tekli oyunlara banko önerimdir.

Geniş kurgular için, tipik Kaizbert fiziğine sahip Macaroviş, göz ardı edemediğim tek tay oldu.

Apranti koşusunu temponun kontrolsüz yükseleceği varsayımıyla, kendini düzlüğe yormadan saklayabilen atlarla kurguladım. Performante’nin dinçlik sonrası yarışı bir parça eksik kaldı. Bugün daha iyisini yapacağını düşünüyorum. Selen Kızım çok formda geliyor, optimum mesafesinde kesinlikle ihmale gelmez. İki yarış sonrası toparlanmış görünen Olinda üçüncü ve son tercihimdir. Geçen sezon formunun tepe noktrasında 1600 metreyi Sun Time, John Coffey gibi atlarla eşdeğer koşabiliyordu. O formuna yaklaştı, tatlı bir sürprize imza atabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1

2.Ayak: 12,8

3.Ayak: 9,4,8

4.Ayak: 8,3,4

5.Ayak: 1,3,5,2,8,11

6.Ayak: 8,5,2,10,3,9,13,15,11,6,1


Cengiz Gürbüz