• 20 Haziran Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 1 hafta, 1 gün, 10 saat, 7 dakika, 49 saniye önce

Son ayak 15 ( Kayabert ) eklenmiştir.


Tüm yavruları kaba kum kısa mesafe özelinde etkili olan Silver Dancer tayı Cateris Paribus pedigri itibarıyla ideal koşullarında ve uygun grupta risk edilmeye değer, ilk altılıda birinci bankomdur.

Erkmen’in ciddi bir arızayla koşmadığı sürece bu mesafede, tempoyu belirleyip bu atlara geçilme ihtimali yok, kazanması program içinde en olağan sonuçtur.

 

Savaş Bey, performans mesafe yeteneği, güvenilir sprint karakteriyle ikinci altılının ilk ayağında net favoridir. Karayele’nin ilk yarışını da idmanını da beğendim. Abisi Vancuver kadar sınıf gösterebilir mi bilinmez ama yarış içinde duruşu abisinden daha keskin. Vancauver gibi ite kaka son yüzü beklemekten ziyade yarışı inisiyatif alarak koşabilir görünüyor, yazılmalıdır. Aralı koşsa da anne gücünü hissettiren Erbabam da ihmal edilmeli.

Üç tayın yeterli olmasını bekliyorum.

 

İyi bir Vitara’yı Ankara kumunda, bu mesafede yakalamak çok zor ve bence bu Akyaka’nın da yapabileceği bir şey değil. Herhangi bir sebeple temposu bulamazsa bilemem ama bugüne kadar koştuğu her yarışta numarayı alıp sonuna kadar direndi. Bu grubu da temposyla domine edecektir.

 

Ardaşah için öne kolay düşebileceği bir yarış var, geçen sezona yakın bi form gösterebilirse yakalanması hiç kolay olmayacak. İki yarışına da ciddi bir kalite koyan King Cha Cha ve geçen sezona göre çok farklı koşmasını beklediğim Heart Of The King şanslı bulduğum diğer isimler. Birolağa’yı da ilave edelim.

 

Royal Avşar’ı bitirmeye çok çok yakın buluyorum, Vitara’ya güvenemeyenler kendisine güvenebilir. Rakibi Grayocean.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 2 ( Ceteris Parıbus )

2.Ayak: 2,3,6

3.Ayak: 6,1,9,4

4.Ayak: 1 ( Erkmen )

5.Ayak: 7,4,2

6.Ayak: 6 ( Vıtara )

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 7,4,2

2.Ayak: 6 ( Vıtara )

3.Ayak: 1,5,4,2

4.Ayak: 7,,4

5.Ayak: 8,1,7

6.Ayak: 4,2,6,8,3,5,7,9,11,13,10,1,14,15


Cengiz Gürbüz