• 20 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 2 gün, 23 saat, 46 dakika, 3 saniye önce

Az sayıda yarış koşmuş, mesafe konusunda dominant kısrakların etkilerini taşıyan tayların mücadelesi olan ikinci ayakta banko tercihimi kullandım.

Big Victory, Heycanlı ve Es Karayel Es yarış görüp fena koşmayan taylar. Özellikle Heycanlı’nın sprinti dikkat çekiciydi.  Big Vıctory de Habinar; Heycanlı’da Tarabya mesafe konusudna belirleyici dişiler. İkisi de net kısacı, sürat özelliğiyle yarış koşan taylar veriyor. Heycanlı biraz daha mesafeyi uzatabilir görüntüye sahip ama tercihimi Es Karayel Es’den yana kullandım. Es Karayel Es bahsettiğim ikiliye göre mesafe koşmaya daha açık bir tay.  Son yarışındaki iştahlı ve kabiliyetli görüntüsünü mesafeye de taşıyarak kazanmasını bekliyorum, bankom.

Tolerans’ın sorunları olduğunu düşünüyorum. Es Karayel Es ve Tolerans uzun ara vermiş isimler. Burada bir eküri tercihi yapılacaksa Narmanlı ekürisi hazırlamadan tay koşmama konusunda Güneş ekürisine daha güvenilir. Son yarışındaki görüntüsüyle birlikte düşünüldüğünde Tolerans’ı çok sağlıklı bulmadığımı söyleyebilirim.

 

1400 – 1500 aralığını sentetikte ve Kocakaya ile bulduğu her yarışında çok etkili olan My Billioneire ikinci banko arayanlara önereceğim isim.

İlkaan’ın sentetikte silik bir performansı var. 1200’de kaybettiği Bavi Reş’ e bu kez mesafe ve jokey faktörüyle üstünlük sağlamaya yakın olduğunu düşünüyorum. Aradan dönen Abbas Yolcu’nun  idman performansı bir iki yarış görmeye ihtiyacı var gibiydi. Sonuç olarak bugün tam yarışını bulan My Billioniere kazanmaya oldukça yakın görünüyor.

Rakipleri Bavi Reş ve Abbas Yolcu.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,9,3,6,5,2,1

2.Ayak: 3

3.Ayak: 9,4,8,5,3,6,2

4.Ayak: 5,1,2,6

5.Ayak: 4,,2,1

6.Ayak: 6,8,5,2


Cengiz Gürbüz