• 20 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 5 gün, 18 saat, 35 dakika, 58 saniye önce

ŞahingözKovada ikilisiyle ilk ayakta risk almak mantıklı görünüyor. Doğuhan, Kovada, Ruat gibi benzer stilli ve alternatifsiz kaçak atların olmasıyla yarışta güçlü bir bekleme atının çok şanslı olduğunu ilk bakışta anlayabiliriz. Şahingöz’ün bu grubu geçecek gücü var ve istikrar olarak güven veren bir at, yarışın net favorisi.

Kovada’yı elemek istemiyorum. Bir önceki yarışında Çermi Khan olduğu için yazmamış, yarış boyu acı acı boş kalışını izlemiştik. Start çıkışına, jokey karakterine göre kaçak atlar arasında beklemediğiniz hesaplar dönebiliyor. Çabukluk ve direnç olarak kaçakların en güçlüsü olan Kovada’yı yazarak biraz daha güvenli bir geçiş yapabiliriz. Zaten Kovada boş kalmayacaksa yarış çok süratlenip Şahingöz’ün ağır favori olduğu hale gelmiş demektir.

 

Harputlunun Oğlu programın en doğru bankosu. Gruba hakimiyeti, çok iyi yer tutabilmesi, Kocaeli – Bursa hafif kum performansıyla rakipsiz olduğu bir yarış koşacak, normal şartlarda geçilme ihtimalinin olmadığını düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,5

2.Ayak: 5

3.Ayak: 9,10,8,7,6,1

4.Ayak: 5,4,,3,2,1

5.Ayak: 4,3,6,5

6.Ayak: 5,3,6,1,2,9,7


Cengiz Gürbüz