• 20 Mayıs Bursa

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 11 ay, 6 gün, 8 saat, 43 dakika, 15 saniye önce

La Drogentea için son yarış mesafe mi problem oldu bilemiyorum bir Aracı tayı değil gibi saçma sapan koştu. O yarışından sonra kazanacak olsa bile güvenmek mümkün değil. Nihayet bir kuru çim yarış bulan Layd Lion hazırlık olarak çok eksik değilse mutlaka iş yapacaktır. Ara sonrası iyi bir yarışla dönen Julıanna için bu kez mesafe daha uygun. Bu mesafeyi daha dengeli bir sürat yarışı olarak nitelendirebiliriz ve bu şekilde daha etkili olacağını düşünüyorum. Mesafesine dönen Refferance, kalitesiyle Ogey, pist ayırmaksızın bu mesafeyi etkili yapabilen Ateşgeçirmez ve Luxor mahsülü Monta Tamara şans verdiğim diğer atlar.

 

İnto için idareli kaçabileceği bir yarış görünüyor, bitirmeye oldukça yakın. Kayı Ovası son koşusunda spesifik bir mesafe koştu, sınıf olarak çok yüksek görünmese de mesafenin iyi taylarıyla erken yürüyerek mücadele etmek zorunda kaldı. Göründüğünden zor bir yarıştı, çok ölçü almayalım. Bugün daha sabırlı koşabilirse bence İnto’yu yakalayabilecek tek isim.

Çok geniş oyunlara Uğur Bubam da ilave edilebilir. Mehmet Kaya İnto'yu rakip görüp erken yürütürse yarış tamamen Uğur Bubam için koşulacak. 

 

Kum sezonunu pas geçen Falçata sezona başladığı çim yarışında hazır ve geçen senekinden daha güçlü göründü. Start avantajıyla, en etkili mesafesinde bu gruba bitiricilik yapacağını düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,6,7,10,14

2.Ayak: 9,4,8,10,5,11,16

3.Ayak: 2,10,3,8,9

4.Ayak: 5,6,,7

5.Ayak: 5

6.Ayak: 11,7,6,8,5,4


Cengiz Gürbüz