• 20 Mayıs İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 4 hafta, 2 gün, 2 saat, 12 dakika, 45 saniye önce

Mavra, Zirve Tay’dan numarayı alabilirse, mesafeye çok yatkın görüntüsüyle bu gruba geçileceğini kesinlikle düşünmüyorum. Ama tersi olup da Zirve Tay öne yürürse Mavra’nın rakibini ayırıp rahatlaması çok kolay olmayacak. Yarışı net şekide koşturamadığım için Mavra’ya güvenmekten son anda vazgeçtim.

Alemin Kralı ve Bütünay rakipleri.

 

Dakota’nın, kazandığı Maiden ve Fıre And Smoke araksı ikinciliği şahaneydi. Maiden’ı öne düşerek, Fire And Smoke ikinciliğini bekleyerek yaptı. Çok yetenekli bir tay, yarış gidişine göre pozisyon alıp iki türlü de başarılı olabiliyor.

Molto Bene, Okypeta, Funny Familliar, Sinsirella dörtlüsü geri bekleme yapan isimler. Yavaş da gitse hızlı gitse de stil değiştirebilme lüksüne sahip değiller. Kudo’nun start problemi var, ondan da tempo konusunda bir hamle geleceğini sanmıyorum. Dırty Woman en iyi ihtimalle yakın bekleme yapacaktır.

Sonuç olarak Dakota’nın kazandığı Maiden’a çok benzeyen bir yarış gidişi var. İstemese bile numaranın Dakota’ya kalacağını düşünüyorum. Belki iyi çıkarsa Kudo veya yine istemeyerek Dırty Woman’ın numarayı aldığı, her şekidle yavaş gelişen bir yarış izleyeceğiz.

Dokato’nın düzlüğe en iyi yerde çıkacağını düşünüyorum. Funny Familliar’ın üç yüzün oralarda yapacağı bindirmeye karşılık verebilirse – ki düzlüğe diri ve rakibinin önünde çıkacak olmasını bu yüzden bu kadar önemisyorum – kazanacağını düşünüyorum, bankom Dakota.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,5,2

2.Ayak: 3,5,4,1,2

3.Ayak: 6,8,5,2,3

4.Ayak: 4

5.Ayak: 3,4,7,6,1

6.Ayak: 4,1,2,3,6,8


Cengiz Gürbüz