• 20 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 1 hafta, 1 gün, 51 dakika, 17 saniye önce

Kağıt üzerinde bence tuzaklarla dolu bir İstanbul programı var. Tay yarışlarının favorileri Canım Bilsev ve Büyük Aşk start tereddütü gösteren isimler. ilk yarışına çıkan Mira Mira da bekleneni veremezse altılı sadece tay yarışlarından bile para yapacaktır.

Öte yandan Cankardeşler’in '' Halis artık kazanır '' düşüncesiyle ederinden fazla favori çıktığını düşünüyorum. İstediği şekilde boş kalacak Adını Sen Koy ideal mesafesinde yakalanması çok zor şekilde düzlüğe çıkabilir. Sentetik yarışını çime taşıyabilirse Batmanaslanı ciddi rakip olacaktır. Unutulduğu zaman pislik yapmayı çok seven Trakya Ateşi ve tam kapamış olmak için Abuş’u da yazıp beş atla geçmenin en mantıklısı olduğunu düşünüyorum.

 

Banko tercihimse Harunhan oldu. Bu yarış İzmir kumunda koşulsa Harunhan şüphesiz ağır favori olurdu. Sentetikte ne değişir veya değişmez onu anlamaya çalışalım. Harunhan öne çıkabilir mi sorusundan başlayaca olursak, Topanga’ya göre daha iyi start alabildiği ve Topanga’nın jokeyi Uğur Polat yarış başında asla tempo yapmayı sevmediği için Harunhan’ı önde boş bırakabiliriz. Sentetikte yürür mü sorusuna ben de kesin bir cevap veremiyorum ama grubun uygunluğunu ve geçen sene İzmir çiminde Oğlum Murat’ı geçebildiğini düşünürsek ‘’ koşar’’ demek daha mantıklı. Umarım her şey beklediğimiz gibi gider ve Harunhan’ı bidliğimiz direnciyle izleyebiliriz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 4,9,3,12,6,8

3.Ayak: 6,4,2,3,1

4.Ayak: 3,4,2

5.Ayak: 3,2,8

6.Ayak: 3,6,2,4,12,7,,11,9,1


Cengiz Gürbüz