• 20 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 5 gün, 45 dakika, 53 saniye önce

Rosemary

Adana’da iki yarış gören Rosemary ikincisini ilkine oranla çok daha etkili koştu. Sultan De Faust’un aygır niteliklerini taşıyan bir at. Yarış içinde çok kolay, etkili bir aksiyonu var ve belirli bir sprint kalitesine de sahip. İş mücadeleye kaldığı zaman belki çok güvenilir değil ama baştan bahsettiğim özellikleriyle bu grupta işi mücadeleye kalmadan bitireceğini düşünüyorum. 1400’de kendisi için ideal. İlk bankom.

 

Hawking

Agf oranı beklediğimin çok altında kalmış. Karaderviş performans ve kalite olarak kesinlikle Hawking ayarında değil ama Ahmet Çelik ve düzgün bir toto olunca işler değişiyor. Jokey faktörüne bu yarış özelinde fazla takılmamanızı öneririm.

Hawking için yarışın kritik noktası Ahmet Çelik’den ziyade tutacağı yer. Baba Cuvee ve Babafırat yarışa çok sert başlayacaklar. Babafırat’ın kendiliğinden çok etkili bir sürati var, Hawking daha önce yaptığı gibi ön grubu düzlük başında ayırmak yerine biraz sabırlı şekilde beklemeli. Sprint yarışını da gayet iyi koşacaktır. Tayın özelliği zaten ne kadar saklanırsa o kadar etkili yürüyebilmesi. Özetle, kalitesinin altında olan bu grubu, yarış içindeki birtakım şeylere dikkat ederek koşması durumunda kolay geçeceğini düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,6,2,1,8,4,5

2.Ayak: 8

3.Ayak: 2,4,6,3

4.Ayak: 5

5.Ayak: 4,5,3,1

6.Ayak: 1,5,7,,2,4,8,6,3


Cengiz Gürbüz