• 20 Ocak İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 5 gün, 7 saat, 35 dakika, 19 saniye önce
Üçüncü ayağa Lüfer eklenebilir. Yakın bekleme - kısa srpint yapan Salvo'nun Lüfer'i bir şekidle ayıracağını düşünmüştüm ama Lüfer kötü bir ta değil, imkanı olanlar risk almadan Lüfer'i de ilave edebilir.



Kumda idare eder ve istikrarlı bir performans göteren Kara Hisar süratli piste çok daha yatkın bir pedigriye sahip. Ekürinin elinde bulunan, Ulan Bator'u üreten Gençceren'in de annesi olan Rinsa, kızlarıyla da üretkenliğini devam ettiren değerli bir kısrak. Kara Hisar'ın, Super Steel önünde kazandığı Maiden'ın bu gruba yeteceğini düşünüyorum. Alternatif veya ufak oyunlara risk edilebilir. Sıralamam şablonda.
 
 
 
Son yarışıyla tepeden tırnağa sınıf bir Güntay yavrusu görüntüsü veren Salvo çok uygun grupta yine kazanmaya yakın görünüyor. Uçan Uçan kaba kumda zaman zaman iyi koşsa da kazanmayı bir türlü başaramadı. Henüz yarış koşmaya uyum sağlayamadığını düşünüyorum. İsteksiz, bir türlü mücadeleye girmeyen bir görüntüsü var ama bir iki yarış için bile olsa potansiyelini gösterdi. Muhtemelen daha iyi olacağı sentetikte bir şans daha vereceğim, iki at yeterli buluyorum.
 
 
 
Dördüncü ayağın aynısını üç ay önce İstanbul Üniversitesi Koşusu'nda izlemiştik. Mavidalga, Sahipbey'e numarayı verip iki gitmiş, düzlüğün her yerinde rakibine hakim olacağını hissettirmesine rağmen yarış sonunda ancak yarım boy ayırabilmişti. Benzer bir yarış oalcağını düşünüyorum ama Sahipbey'i de yazacağım. Kocakaya Sahipbey'in yarış içinde motivasonunu daha yükek tutabilir, Mavidalga'ya erken yakalanmazsa kazanma şansı var.
 
Geriden gelen Abuş ve Şahin Tepesi'ni temponunun yükselmeyeceğini ve aradaki kalite farkını düşünerek eledim.
 
 
 
Urashan için kağıt üzerinde son derece kolay bir yarış, uzun süredir koruduğu istikrarı, gruptan üstün mesafe yeteneği ve yarış karakteriyle geçileceğini hiç sanmıyorum, bankom Urashan.
 
 
 
Gediklerin elindeki en değerli kısrak olan Vikontes'in torunu Grand Duke iyi grutpaki son beşinciliği ve yarış tecrübesiyle net favorim. kesinlikle ikili yapacağını düşünüyorum. Kobra sentetik - çim ikilisinde de yarış kazanacaktır ama ciddi bir '' kaba kum potansiyeli '' taşıyor. Mesafenin uzaması, grubun uygunluğuyla kesinlikle ihmal edilmemelidir. Ufaltmak için iki tayla risk alabilirsiniz, plase ikili de güzel bir tercih olabilir.
 
Gecekondu, Caruso ve Urla Fırtınası daha sonra şans verdiğim isimler.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 2,,3,4,5,6
 
2.Ayak: 5,1,6,,3,2,4,7
 
3.Ayak: 6,3,,5
 
4.Ayak: 6,3
 
5.Ayak: 2
 
6.Ayak: 6,5,,4,3,10


Cengiz Gürbüz