İndigo startta anormal kalmazsa muhtemelen kazanır. Power Of Kayhan uzunda da sırıtmayacak gibi görünüyor, önce onu, sonra Büyük Baba’yı yazalım. İlk ayak büyük ölçüde kapalıdır.
Afitap’ın torunu Özşehsuvar kaba kum kalitesi olarak bu grubun bir tık önünde görünüyor, hele ki son yarışında olduğu gibi boş kalabilirse kolay kolay kaybetmez. İntercool ya da ekürilerden Hayat Var acaba bozar mı diye biraz çekindiğim için tek bırakmak istemedim.
Arapaho özellikle kısada ciddi bir yer tutma sorunu yaşıyor, uzunda daha rahat edeceğini düşünüyorum. Umarağa’nın gelişime açık bir pedigrisi var, rakipleri gibi maksimumunu henüz göstermiş bir tay değil. Babası Karakemal bu seviyeler için iyi ve istikrarlı bir aygır, ikinci anne Gökkızı da yarış kazanan yavrular verebiliyor, 800/ 56 son işiyle günün az sayıda ters atından bir tanesi.
Erendıra’nın 12 içinde bitirdiği Şart-1 yarış bu grup için gayet yeterli görünüyor, kaba kumu da yadırgayacağını sanmıyorum. Çabuk ayaklı yapısıyla yine kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum, 16’nın altına kolay kolay inemeyen bu grubu geçmelidir.
İkili için, 1200 de iyi yer tutabilmesiyle Jamais Seule denenebilir.
Coffee Bean ne olursa olsun Sayda’ya kafayı vermemeli, zaten tek tehlike Sayda’nın boş kalması, buna göre koşup kazanacağını düşünüyorum.
Sıralı için Flawless Vıctory denenebilir. Sayda’nın öne gelemeyince yarışa çok karışabileceğini sanmıyorum. Flawless’ı ikinciliğe denemek mantıklı.
Faırly Border son durumuyla bu emekli topluluğunu geçmelidir.
Günebakış olmasa Garanti’yi yine tek yazacaktım ama muhtemelen boş kalamaz, yine şanslıdır fakat Sonkalelim de kesinlikle ihmal edilmemeli. Hatta, düzelmeye başlayan görüntüsüyle, Garanti’nin de boş kalamayacağını düşünürsek bence rakibinden daha şanslı. Ağaran’ı da yazalım, kapalıdır.
Bol şanslar..
Yedili Ganyan’ı Kocaeli’den sarkan haliyle değerlendirebilirsiniz.
1.Ayak: 1,2,3
2.Ayak: 5,7,2
3.Ayak: 3
4.Ayak: 1
5.Ayak: 5
6.Ayak: 8,2,3