• 20 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 gün, 20 saat, 56 dakika, 34 saniye önce
En iyi olduğu mesafede uygu grup yakalayan Kozan Dağı, Şafak Vakti'nin doping cezasından formsuz dönmesi neticesinde yarışın net favorisi. Bozdağ Efesi'nin sahip değiştirdikten sonra uzun süreli bir istikrar yakalayıp yarış içinde akışının kolaylaştığını görüyoruz. İzmir dönemini hatırlayanlar olacaktır bütün yarış itip virajı acnak üç, dört dönerek cılız bir sprint yapıyordu. Çok uygun grupta yarışın içinde kesinlikle olacaktır. Fenerlican'ın Kocaeli dışı performansı ciddi soru işareti olsa da sahip değiştirmesinin hatırına yazılabilir. Bu eküri yaşlı arap atlarını bir tuk yukarı çıkarabiliyor, bakalım Fenerlican'da durum nasıl olacak.
 
 
 
Kıng Serkan özellikle mesafe konusunda tipik Yonaguska özelliği göstermiyor. Bir önceki 1500 yarışında, en azından bu seviyeler için uzunda da güven verici göründü, bu gruba kaybedeceğini sanmıyorum, bankom.
 
 
 
Sharpa ve Göğüsgeren ikilisi arasında 1500 üstüne çıkan her mesafede ibrenin biraz daha Sharpa'ya dönceğini düşünüyorum. Sharpa, uzun ve güçlü sprint yapabilmesi, ikinci annesisin Trim Star gibi net uzuncu yavrular veren dominant bir anne oluşuyla 1900 için Göğüsgeren'den daha tatmin edici özelliklere sahip. Göğüsgeren'in kısadaki seviyesini korusa bile ( bence bir tık eksilecek ) Sharpa'nın gerisinde olduğunu düşünüyorum, ikinci bankoya ihtiyaç duranlar Sharpa tercihini kullanabilir.
 
 
 
Akınşah ve Bordonaro'nun varlığıyla bugün Duquan için biraz daha zorlayıcı bir yarış gidişi olabilir. Duquan'ın iki giderek de etkili olabildiğini biliyoruz ama hiç hamle yapmadan Akınşah veya Bordonaro'yu boş bırakırsa düzlükte rakiplerinin süratine cevap vermekte zorlanabilir. Ben hala geçen sezonki Duquan olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle Akınşah ve Bordonaro olmak üzere Down Town ve Humbara da yazacağım.
 
 
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 4,6,1,3,7,8,10,11
 
2.Ayak: 7,2,3
 
3.Ayak: 2
 
4.Ayak: 7,,6
 
5.Ayak: 1,3,4,5,7
 
6.Ayak: 2,1,8,,3
 
 
 
Cengiz Gürbüz