• 20 Şubat Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 4 gün, 22 saat, 51 dakika, 36 saniye önce
Anatolian Storm'u yedilinin ilk ayağına tek yazabiliriz.
 
 
 
Halenay ve Kranjska Gora yarışın performans ve orijin favorileri, Kranjska Gora 1500'e biraz daha yatkın oluşuyla bir adım önde. Harlan Creek Satış Koşusu'ndaki silik performansıyla gözden kaçabilir. Yarışın kapalı kutu tayları arasında yetenek kırıntısı gösteren tek isim, şans vereceğim. Sonra, çok vasat olsalar da yarışın tecrübeli kaçakları Esmer ve Lady Crocus.
 
 
 
Mesafenin üç yüz metre uzamasıyla Özilhan - Romeo ilişkisi nasıl olacak ben de merak ediyorum. İkisinin de uzunu eksik, Özilhan'ın son yarışından sonra uzun mesafe atı olmadığı bende kesin şekilde oturdu. Romeo mesafe problemini Özilhan'a göre biraz daha bariz hissedecektir. İlla biri tek yazılacaksa benim tercihim Özilhan olur, ama riske girecek kadar da emin değilim açıkçası. İkisini yazıp rahat izleyelim, Oltacı'nın geleceğini sanmıyorum.
 
 
 
Gold Foot, Yenilmez ve The Last Legend'ın önünde kazandığı son yarışında iki rakibine de düzlük boyu kolay şekilde hakimdi. Erken önde kalmasından ötürü The Last Legend biraz sıkıştırmış görünse de bunun yarışın gerektirdiği birtakım özel durumlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Daha sert gruplu bir yarışta The Last Legend, Gold Foot'a bence bu kadar yaklaşamaz. Tokatçı varken Yenilmez'i zaten eliyorum ki Tokatçı olmasa bile düşünmezdim. Prıncess Di Ankara'nın kaba kumunda Gold Foot'u geçmeyi başarmıştı, Bursa, Kocaeli pistinde Gold Foot'un daha şanslı olduğunu düşünüyorum, biraz da gerilemiş görünüyor Prıncess Di.
 
Sonuç olarak, son yarışında olduğu gibi bankom Gold Foot oldu.
 
 
 
Son ayakta mesafeyi ve kaba kumu aynı anda en iyi koşabilecek tayın Ferforje olduğunu düşünüyorum. Biraz mesafeye ihtiyacı olduğu zaten çok açık, Bursa'daki kum yarışı bu grup için gayet yeterliydi, şehir değişikliğiyle ilgili bir sorun yaşamadığı takdirde çok şanslıdır, yedili ganyan için üçüncü bankom Ferforje oldu.
 
Avrupa Güzeli'nin kum atı olduğunu düşünmüyorum ama bu kadar zayıf grupta mutlaka fark yaratacaktır.
 
Geniş oynayanlar için Sunlight Melody, Chloe ve Elevated üçlüsü de şablonda olacak.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 4,3,2,1,5,8,9
 
2.Ayak: 7,5,6,,3,8
 
3.Ayak: 5,6,7,3,2,8,4
 
4.Ayak: 1,2
 
5.Ayak: 2
 
6.Ayak: 5,,1,,3,10,4
 
 
Yedili Ganyan
 
1 / 4,3,2,1,5,8,9 / 7,5,6 / 5,6,7,1,2,8,4 / 1,2 / 2 / 5



Cengiz Gürbüz