• 20 Temmuz Bursa

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 8 ay, 4 hafta, 2 gün, 5 saat, 29 dakika, 1 saniye önce

Bugün iki programa da tek altılı yazacağım. Urfa’da çok inandığım, oldukça cazip bir kurgu tutuyorum. Bugüne istisna olarak, yancıları biraz olsun devre dışı bırakabilmek adına kurguyu 18:45’de paylaşacağım. Yüzde sekseni hazır diyebilirim. Bugünlük kendinizi bir şekilde o saate ayarlayın ve kurgudan mümkün olduğunca sapmamaya çalışın. Bu hafta umarım daha verimli, her şeyden önce şanslı bir hafta olur.

 

Bursa’da kısır görünen bir ikinci altılı var, her bütçeye uygun bir oyun yazıyorum, bir iki yer takılırsa yine sermayelik para çıkabilir.

 

Erzincan’ın İzmir’de bu gruba net fazla bir yarışla başladı, günün en şanslı atlarından biridir. Asil Yumruk ve çimde adım atmayan, orijin özelliğiyle bence kumda bir şansı daha hak eden Miss Sultan rakipleridir.

 

İkinci ayakta Bye Bye Lullaby bu yeteneksiz tayların yanında altın gibi parlıyor. Mesafe biraz kafa kurcalasa da bu atın Bursa’da Şart 2 bir yarışı kaybetmesi beklenemez. Koşmayı seven, son derece istikrarlı bir tay, kazanması normal sonuçtur.

 

Afrikaander’in normalde kazanacağı bir yarış ama kırk günlük arası rahatsız edici. İyi olduğu zaman Urfa dahil her yeri gezen bir atın bu kadar ara vermesi normal değil. 

İki yarış görüp ideal mesafeini koşan Poyrazyeli’nden bu kez daha etkili bir yarış bekliyorum. Alemin Kralı da kesinlikle ihmal edilmemeli.

 

Tabelada Rüstem net favoridir. Tunç Siperi hem çimi hem 1000 metreyi sevmedi, kum ve 1200 temposunda daha rahat koşacaktır, düzlüğü de farklı olabilir. Sonra Kızılçığ ve Hastik Ağa tutuyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 5,1,10

2.Ayak: 7 ( Bye Bye Lullaby )

3.Ayak: 1,2,6,4,3

4.Ayak: 1,8,2

5.Ayak: 7,8,5,3

6.Ayak: 5,4,1,12,8


Cengiz Gürbüz