• 20 Temmuz Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 4 hafta, 2 gün, 18 saat, 19 dakika, 12 saniye önce

İlk altılıya düşen Maiden diğerlerine oranla zayıf görünüyor. Risk almaya daha uygun bir yarış olduğunu düşünüyorum. Özhaber’in stil özelliklerini taşıyan Allıyarim akışı düzgün bir tay. Bir iki yarıştır hafif bir start problemi belirdi ama iç start ve Onur Öztürk faktörüyle bu sıkıntıya fazla takılmıyorum.  Virajla birlikte ön gruba dorğu kolayca sokulup, kağıt üstünde sürpriz görünen bir dirençle karşılaşmadığı sürece bence kazanacak. İlk altılıda bankom.

 

İkinci altılının ilk ayağı 2200 gibi belirleyici bir mesafede koşulacak.  Bu grup için gücünü ispatlayan As De Cour favorim. Güçlü bir annenin kızı Mıss Tudor mesafe dolayısıyla şansı en çok artan tay, yazılmalıdr. Cuththroat ilavesiyle hemen hemen kapalı olduğunu düşünüyorum.

 

Birkasım, Eser ikilisinin sert temposunun nasıl sonuçlanacağı net değil. İki at baştan sona sopa kamçı gidip ikili bitirebilecekleri bir grupla koşacaklar. Eser bekleme yarışına rakibinden daha uygu olmasıyla iki türlü ihtimali de lehine çevirebilir.

Yarışın sigortası Esanadolu.

 

Babaemir dörtlü döneminde kum potansiyeline ulaştı. Savaş Atı, Latinagirl, Alidev gibi yarışın güçlü sayılabilecek atlarının benzer stilde oluşu, ideal mesafelerinden birinde koşacak Babaemir’in şansını çok arttırmış görünüyor. Ortalamasını koruyabilirse kazanması gerekir, ikinci altılı bankom Babaemir.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 2,7,1

2.Ayak: 8

3.Ayak: 1,2,3

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 1,9,5

2.Ayak: 4,6,1,7,8,9,2

3.Ayak: 5,9,1,2,4,11,3,8

4.Ayak: 2,4,5

5.Ayak: 4,3,5,6,7,9

6.Ayak: 14


Cengiz Gürbüz